Gündem

Rengifo Gözden Çıkarıldı

Rengifo Gözden Çıkarıldı

Rengifo Gözden Çıkarıldı
01-11-2013 16:50


İRFAN ÖZŞEKER / ÖZEL HABER

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 9 haftasında forma şansı bulamayan ve 18’e dahi giremeyen Rengifo, son oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında da kadroda yer bulamadı.

Sivasspor’un Ankaragücü’nü uzatma dakikalarında 3-1 yendiği maçta Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’un ligde forma şansı bulamayan isimlere yer vermesi fakat bu isimler arasında Rengifo’nun yer almaması Carlos’un Peru’lu forveti gözden çıkardığını gösterdi.

Bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor karşısında Roberto Carlos tarafından ilk 11'de şans bulmasına rağmen sahanın en kötü ismi olmuştu. Hücum hattında etkisiz futbolu ile takımına hiç bir katkı sağlayamayan Renfigo'nun antrenmanlardaki mutsuz hali de dikkatlerden kaçmıyor.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un da Rengifo'nun performansından memnun olmadığı ve devre arasında yolların ayrılması gündemde olduğu öğrenildi.

TARAFTARLARDAN RENGİFO’YA SİTEM

Sivassporlu taraftarlar ise Hernan Rengifo’nun takıma hiçbir katkısı bulunmadığını dile getirdi. Rengifo’nun resmen hayal kırıklığı olduğunu ifade eden taraftarlar şunları kaydetti; ‘Hernan Rengifo’nun Sivassporumuza hiçbir katkısı olmadı. Bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor karşısında ilk 11’de forma giyme şansı bulmuştu. Ancak sahada en kötü oynayan isim olmuştu. Zaten antrenmanlarda da hiç yüzü gülmüyor. Ne zaman olursa olsun hep mutsuz. Bize böyle futbolcu lazım değil. Hocamız Roberto Carlos devre arasında Rengifo’yu göndersin. Takımımıza hiçbir katkısı yok’ dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER