Gündem

Akrediteli Fakülte

Akrediteli Fakülte

Akrediteli Fakülte
20-08-2013 17:55


KEMAL ÇAĞLAYAN

CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜTF’nin önemli bir başarıya imza atarak, birçok önemli üniversitenin alamadığı akreditasyonu aldığını söyledi. Bu konunun çok önemli olduğunu belirten Kocacık, ‘CÜTF’nin eğitimi artık uluslar arası alanda geçerli, her yerde kabul edilecek bir noktaya geldi. Tıp fakültesindeki arkadaşlara teşekkür ederim, çünkü Cerrahpaşa, Çapa bunu alamadı. Eğitimi doğru, dört dörtlük, her yerde kabul edilebilir anlamında akredite oldu. Bunu övünerek de söylüyorum’ ifadelerini kullandı.

Bu doğrultuda, CÜTF’yi tercih eden öğrencilerin daha uygun şartlarda eğitim alabilmesi için çeşitli çalışmalar da yürüttüklerini belirten Kocacık, bazı çalışmaların ise hazır olduğunu söyledi.

Kocacık; ‘Ek derslikler yapılıyor. Hastane Başhekimlik girişinde sol tarafta inşa edildi. Bu ayın sonuna kadar teslim edilecek. Orada hem yeni derslikler hem 200 kişilik konferans salonu, hepsi hazır. Öğrencilerimizi daha iyi ve modern, teknolojik donanımı olan iyi dersliklerde okutmak için.  Akredite olurken bunları da sağlamak gerekiyordu’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER