Gündem

Yol Ortasında Elektrik Direği

Yol Ortasında Elektrik Direği

Yol Ortasında Elektrik Direği
15-01-2014 18:14


RUHİ DEMİR

Sivas’ta, zaman zaman yol ortasında kaldığı için tepki toplayan elektrik direklerine bir yenisi daha eklendi.

Üçlerbey Mahallesi’ndeki Selçuklu Sokak’ta bir elektrik direğinin yol ortasında kalması ve çöp konteynırlarının da direğin dibine yerleştirilmesi ilginç bir görüntü oluşturuyor. Mahalle sakinleri, direğin biran önce kaldırılmasını istiyor.

Modern bir şehre böyle bir görüntünün yakışmadığını dile getiren vatandaşlar, ‘Burası aslında kent merkezinde olan bir mahalle, burada yapılan yol düzenlemelerinden sonra elektrik direği ortada kaldı. Bu hem ilginç bir görüntü oluşturuyor, hem de geceleri sürücüler için tehlike oluşturuyor. ÇEDAŞ ve belediyenin işbirliği ile bu direği kenara çekmesini istiyoruz’ dedi.

Yol ortasında olan bir direğin ilginç karşılandığını belirten mahalle sakinleri, ‘buradan geçen vatandaşlar önce şöyle durup uzun uzun bakıyor, ‘bu direk buraya sonradan mı konulmuş, önceden varmış da çevresinde mi değişiklik olmuş?’ diye. Belki çok büyük bir mesele olarak görülmeyebilir ama bir üç ayrı yolun birleştiği bir noktada, bir sokakta elektrik direğinin yolun ortasında olması normal bir durum da değil’ şeklinde konuştu.

Bir mahalle sakini ise Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün, mahalleye geldiğinde elektrik direğinin yol ortasında olmasını tuhaf karşıladığını ve kenara alınması gerektiği yönünde görüş belirttiğini dile getirdiğini ileri sürdü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER