Gündem

Golcü Pedro Oldoni İmza Attı

Golcü Pedro Oldoni İmza Attı

Golcü Pedro Oldoni İmza Attı
24-01-2014 14:45


OĞUZHAN SARZEP

Rafik Djebbour’la yollarını ayıran ve John Utaka’nın sakatlığını da göz önünde bulunduran Kırmızı- Beyazlılar, Brezilya’nın Vitoria takımında forma giyen Pedro Oldoni’yi renklerine kattı.

Teknik direktör Roberto Carlos’un verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen yönetim, 1.91’lik santrforla 1,5 yıllık anlaşma sağlandı. Yönetimle görüşüp, el sıkışan Oldoni, takımıyla birlikte ilk idmanına çıkacak yarın oynayacakları Kayseri maçının hazırlıklarını sürdürdü.

CARLOS BAŞARILAR DİLEDİ

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos yeni sambacı Pedro Oldoni için resmi Twitter hesabından Oldoni’ye başarılar diledi. Carlos Twitter sayfasında şunları yazdı; ‘Sivasspor’a yeni forvet Pedro Oldoni geldi. İyi bir karşılama oldu. Hoş geldin Pedro Oldoni. Başarılar diliyorum’ yazdı.

Roberto Carlos Twitter sayfasından yeni forvet Pedro Oldoni ve Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte imza atılırken fotoğraf çekti.

OLDONİ; ‘MUTLUYUM’

Kırmızı-beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıkan Pedro Oldoni transferinin gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür ederek, ‘Çok mutluyum ve çok iyi bir yere geldiğimi biliyorum. Yaptığım çalışmalarla, oyunumla, bana gösterilen imkanın en iyi şekilde karşılığını vermeye çalışacağım’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER