Gündem

?Sizinle Gurur Duyuyoruz?

?Sizinle Gurur Duyuyoruz?

?Sizinle Gurur Duyuyoruz?
27-03-2014 16:22

OĞUZHAN SARZEP

Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’u ve futbolcuları kulüp tesislerinde ziyaret ederek tatlı ikram etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Teknik Direktör Roberto Carlos, Sami Aydın’a başarılar diledi.

CARLOS; ‘SAMİ AYDIN’A BAŞARILAR’

Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Sami Aydın’ın Sivasspor ile ilgileniyor olması mutluluk verici olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; ‘Sivas için önemli insanlardan bir tanesi Sami Aydın. Şehrimizi temsil eden çok önemli insanlardan bir tanesi ve futbolla ilgileniyor olması, Sivasspor ile ilgileniyor olması da gerçekten mutluluk verici bir şey. Onu burada görmek çok güzel, seçimlerde başarı gösterir. Başarılar diliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Sivasspor, yarın kendi evinde konuk edeceği Gaziantepspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

‘İYİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ’

Teknik Direktör Roberto Carlos, iyi bir şekilde lige devam edeceklerinin altını çizerek şunları söyledi; ‘Da Costa’nın cezasının bitmesine az kaldı. Yakında aramıza dönecek. Mehdi de maalesef bir sakatlık yaşadı. Ama umuyoruz ki oda en kısa zamanda düzelecek. Tam bir takım halinde herkes aramıza katılarak umuyoruz iyi bir şekilde devam edeceğiz’ dedi.

‘UEFA DURUMLARI ÇOK CİDDİ DURUMLAR’

UEFA Genel Sekreteri Infantino, ‘Türkiye’de şike süreci bizim açımızdan kapanmıştır’ sözü ile ilgili soruyu cevaplayan Roberto Carlos şu ifadeleri kullandı; ‘UEFA durumları çok ciddi durumlar. Ama bu yaşanan olaylarda, bu söylentiler, bu konularda geçmişte kalan konular. Şuanda futbolda yeni bir sayfada herkes. Türk futbolu geleceği daha iyi bir şekilde devam eder’.

CARLOS, TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Süper Lig’in zor bir lig olduğunu ve her takımın birbirine yenecek güçte olduğunu söyleyen Carlos, ‘İkinci yarı ile birlikte lige istediğimiz başlangıcı yapamadık. Ligde her takımın dönem dönem bu düşüşü yaşayabilir. Artık bunu geride bıraktık. Geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanında aldığımız 1 puan bize büyük moral oldu. Şimdi taraftarımıza yeniden 3 puanı hediye etme zamanı geldi’ dedi.

Taraftarların desteği ile 4 Eylül’de iyi oynayan bir ekip olduğunu söyleyen Carlos, ‘Evimizde çok futbol oynayan, iyi konsantre olan bir ekibimiz. Gaziantepspor son haftalarda ligde iyi sonuçlar aldı. Zor bir karşılaşma olacak. Hafta içi biz de iyi hazırlandık maça. Takımımızda moraller yerinde Avrupa iddiamızı devam ettirmek için bu virajı mutlaka geçmeliyiz’ dedi. Carlos son olarak taraftarlara Gaziantespor maçında büyük görev düştüğünü belirterek tüm taraftarları maça davet ederek 90 dakika boyunca destek istedi. 

ANTRENMAN

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenman top kapma, pas çalışması ve çift kale maçla sona erdi. Sakatlıkları devam eden Mehdi Taouil ve Abdurrahman Dereli idmana katılmazken, Aatif Chahechouhe takımdan ayrı çalıştı.

Öte yandan antrenman esnasında hafif sakatlanan Aydın Karabulut, antrenmanı yarıda bıraktı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER