Gündem

Carlos Lige Renk Katıyor

Carlos Lige Renk Katıyor

Carlos Lige Renk Katıyor
21-03-2014 16:10


SPOR SERVİSİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu yapacakları Sivasspor karşılaşmasına ilişkin, 'Bizim açımızdan son derece önemli bir maç' dedi.

Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor'un teknik direktör Roberto Carlos  yönetiminde iyi bir sezon geçirdiğini belirtti.

Carlos'un takımıyla lige renk kattığını dile getiren Karaman, 'Hem Roberto Carlos'u hem Sivasspor'u tebrik etmek lazım. Bir gerçek var Sivasspor'un bu sezon başı bu kadar başarılı olabileceğini hiç kimse düşünmemişti. Carlos'un da ilk antrenörlük deneyimi. Son haftalarda bu kadar yenilgi almasına rağmen takım hala yukarılarda. Bundan dolayı önce Carlos'u ve Sivasspor camiasını tebrik ediyoruz' diye konuştu.

Karaman, Roberto Carlos'un, Kayseri Erciyesspor karşısına İtalyan usulü defans sistemiyle çıkacaklarına yönelik açıklamasını ise şöyle değerlendirdi:

'Mutlaka teknik adamlar bazı durumları gözden geçirebilir. Mağlubiyetler, aslında galibiyetlerde de gözden geçirmeniz gerekir. Carlos, düşüncesini de medyayla samimi bir şekilde paylaşmış. Olabilir saygı gösteriyorum bu bir düşüncedir.'

Sivasspor karşısında 3 puan hedeflediklerini vurgulayan Karaman, sözlerini şöyle tamamladı:

'Bizim açımızdan son derece önemli bir maç. Sivassporlu futbolcuların çok farklı bir konsantre ve bakış açısı içerisinde buraya geleceklerini bekliyoruz. Onlar da bir şeyi değiştirmek için mücadele edecekler. Her hafta zorluk derecesi biraz daha yükseliyor. Bu maçta daha da yüksek olacak.'

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER