Spor

Belediyespor Tempolu Çalışıyor--Video

Belediyespor Tempolu Çalışıyor--Video

Belediyespor Tempolu Çalışıyor--Video
04-10-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor, ligin 7. haftasında kendi evinde konuk edeceği Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yoğun bir şekilde start verdi.

Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından 1 gün izin yapan futbolcular, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde toplanarak Teknik Direktör Özer Karadaş ve yardımcıları nezaretinde çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Özer Karadaş nezaretindeki antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

ÖZER HOCA

TOPLANTI YAPTI

Kendi tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Özer Karadaş antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Karadaş, öğrencilerine taktikler vererek hafta sonu oynayacakları Darıca Gençlerbirliği maçı için galibiyet istediği de öğrenildi.

YÜKSEK TEMPODA

ÇALIŞTILAR

Yeşil-beyazlılarda antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Sivas Belediyespor takımı ardından düz koşu ve kondisyon hareketleriyle idmana devam etti. Yeşil-beyazlı ekip antrenmanı şut ve pas çalışmasıyla sürdürürken, antrenman çift kale maçla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların yüksek tempoda çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.

PERFORMANSLAR

GÖZ DOLDURDU

Gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların istekli ve hırslı olmaları teknik heyeti memnun ederken, idman yapan oyuncular yetenekleri ile göz doldurdu. Antrenmanlarda başarılı performans sergileyen futbolcular, hafta sonu oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçı için de umut verdiler. Antrenmanda sakatlığı sona eren Halil İbrahim de katıldı.

HAZIRLIKLAR

DEVAM EDECEK

Yeşil-beyazlı takım Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam edecek. Sivas Belediyespor bugün Teknik Direktör Özer Karadaş yönetiminde yapacağı antrenmanla hafta sonu oynanacak müsabakanın hazırlıklarını sürdürecek.

GENÇLERBİRLİĞİ

MAÇI PAZAR GÜNÜ

Ligin 7. haftasında Sivas Belediyespor ile Darıca Gençlerbirliği arasında 7 Ekim Pazar günü Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan müsabaka saat 14.30´da başlayacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen yeşil-beyazlı taraftarlar için kent meydanından da ücretsiz otobüs kaldırılacak.

/resimler/2018-10/3/1538384795626.jpg

/resimler/2018-10/3/1539111046440.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER