Gündem

Tercih Ödülü

Tercih Ödülü

Tercih Ödülü
05-03-2014 17:31

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık ‘Elimizden geldiğince vakfımızın gelirlerini öğrencilerimizin gelişimine ve ihtiyaçlarının karşılanması için kullanıyoruz. Gerek alt yapısal hizmetlerle gerekse doğrudan yardımlarla bunu karşılamaya çalışıyoruz’

KEMAL ÇAĞLAYAN

Cumhuriyet Üniversitesini tercih eden öğrenciler ödüllendirildi.

Üniversiteyi tercih eden 5 bin öğrenci arasından yapılan çekilişle 10 öğrenciye bilgisayar hediye edildi.

Rektörlük makamında düzenlenen ödül töreninde görüşlerini dile getiren Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık ‘Bugün Üniversite Vakfımızın 10 tane öğrencimize laptop hediye edeceği bir programdayız. Bu uygulama şundan dolayı yapılıyor. Üniversite sınavında ilk 5 bine giren ve bu öğrencilerden üniversitemizi tercih eden ilk 10 öğrencimize laptop uygulamamız vardı.

Öğrencilerimize bu uygulamamızın gereği olarak 5 tanesi eğitimden, diğerleri Tıp Fakültesinden olan öğrencilerimize hak ettikleri laptopları vereceğiz. Sadece 10 tane öğrenciye değil, Vakfımız bu on öğrencimizin yanı sıra 315 öğrenciye de burs verdi. Elimizden geldiğince vakfımızın gelirlerini öğrencilerimizin gelişimine ve ihtiyaçlarının karşılanması için kullanıyoruz. Gerek alt yapısal hizmetlerle gerekse doğrudan yardımlarla bunu karşılamaya çalışıyoruz. Umarım vakfımız bu eğitim hayatına verdiği katkıları geliştirerek devam eder. Bu katkılarımızın gerçekleşmesinde Vakıf Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Ertan Buyruk Beyin emekleri , katkıları çoktur kendilerine ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür ediyorum. Gelecekte daha güzel hizmet ve katkılarda birlikte olmayı temenni ediyoruz.’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER