Gündem

?Birlik politikası izleyeceğiz?

?Birlik politikası izleyeceğiz?

?Birlik politikası izleyeceğiz?
02-06-2018 07:00


Fatih TABUR

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas milletvekili adayı Ali Mercan, İl Başkanı Cumhur Akbulut ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

24 Haziran´da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi´nin gündeme geldiği ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas milletvekili adayı Ali Mercan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Türkiye´nin mezhep ve etnik grup çatışmasından çıkması gerektiğini ifade eden Mercan, ?Millet birliğinin sağlanması ve millet bilincinin yayılması için  bir çalışma gerekli. Eskiden hata yapılmış şeyler düzeltilir ama kin güderek, eski günleri hatırlatarak millet birliğinin sağlanması mümkün değil. Biz birlik için özel bir çaba harcayacağız. İngiliz ve Amerikan emperyalizmi bölgedeki piyonları vasıtasıyla Kürt, Türk, alevi diye ayrım politikası izliyor.  Biz buna karşı mümkün olduğu kadar birlik politikası izleyeceğiz. Biz; Türkiye Cumhuriyetiyiz, tek milletiz. İçimizde çeşitli renkler olacak ama tek milletiz. Böyle olursak dünyada varlığımız devam eder, bölgemizde yükselen güç oluruz. Biz, Vatan Partisi olarak bu ayrımlara karşıyız? dedi.

?KRİZDEN ÜRETİM EKONOMİSİ İLE ÇIKMAYI PLANLIYORUZ?

Ziyaret esnasında konuşan Vatan Partisi İl Başkanı Cumhur Akbulut ise ?Amerikan emperyalizmi, NATO, FETÖ ve PKK ile beraber olan kimse ile birlikte durmayız. Bizim kırmızı çizgimiz bu.  Seçim bildirgemizin temelini bu oluşturuyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik krizden bugüne kadar savunduğumuz üretim ekonomisi ile çıkmayı planlıyoruz. Önümüzdeki sürecin iktidar formülü Vatan Partisi. Türkiye´yi bu krizden çıkaracak olan parti de Vatan Partisi? ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER