Gündem

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

HEDEFE ULAŞACAĞIZ
30-10-2013 14:47


OĞUZHAN SARZEP 

Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Roberto Carlos, hem ligde hem kupada iyi bir şekilde ilerlediklerini belirterek; ‘Hedefe yakında ulaşacağız’ dedi.

Önceki gün Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur karşılaşmasında Ankaragücü’nü yenerek bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

‘KUPADA HEDEFİMİZ FİNAL’

Maçın ilk yarısında istedikleri futbolu sergileyemediklerini belirten Teknik Direktör Roberto Carlos şunları kaydetti; ‘Maçın ilk yarısında istediğimiz futbolu sergileyemedik. Ancak karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyiydik. Tabi bazı hatalarımız vardı. Bu hataları da düzelteceğiz. Kupada hedefimiz final oynamak. Ziraat Türkiye Kupasını kazanacağız. Hem ligde hem kupada iyi bir şekilde ilerliyoruz. Ve maçı kazandığımız için mutluyuz’ dedi.

CARLOS’TAN TARAFTARA MESAJ

Teknik Direktör Roberto Carlos taraftarlara her maçta stadyumu doldurmalarını istedi. Stadyumun dolu olmasını isteyen Carlos şunları söyledi; ‘Taraftarımız her zaman bizi desteklesinler. Her maçımıza gelip bizi izlesinler ve desteklesinler. Hazırlık maçı olsun, kupa maçı olsun ve lig maçı olsun her maçımıza gelsinler. Stadyumu her maçta doldursunlar. Bizi desteklemeye devam etsinler bizde onlara galibiyet armağan edelim’ dedi.

MEHDİ GÖZ DOLDURDU

Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur karşılaşmasında gösterdiği performansla göz dolduran Mehdi Taouil herkesin beğenisini topladı. Gerek performansıyla, gerek oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Mehdi, taraftarlar tarafından takımın gözde oyuncularından olarak nitelendiriliyor.

UTAKA HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Yiğidoların Nijeryalı forvet oyuncusu John Utaka Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur maçında beklenen performansı göstermedi. İyi bir oyun sergileyemeyen John Utaka için taraftarlar; ‘Biz Utaka için iyi bir oyuncu diyorduk ancak hiç iyi bir performans gösteremedi. İnşallah ileriki zamanlarda iyi performanslar göstermeye başlar’ dediler.

BORJAN; ‘TAKIM OLARAK SAVAŞTIK’

Sivasspor’un file bekçisi Milan Borjan Ankaragücü maçı için zor bir maç olduğunu belirterek şunları kaydetti; ‘Zor bir maç oldu bizim için belki maça diğer maçlara başladığımız gibi ciddiyetle başlamadık. Fakat Ankaragücü gerçekten çok iyi mücadele etti çok iyi bir oyun ortaya koydu daha sonrasında bizimde motivasyonumuz arttı ve takım olarak savaşmaya başladık ve iyi bir sonuç aldık’ dedi.

A HABER’DEN TARAFLI ANLATIM

Geçtiğimiz gün Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur karşılaşmasında maçın canlı anlatımını yapan A Haber spikeri tepki topladı. Maç boyunca Ankaragücü’nü öven spiker ve yorumcuları Sivasspor taraftarları tarafından yoğu eleştiri aldı.

Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncı kuruluşluğunu yapan A Haber, Sivasspor’un gerek geçen sezon oynadığı Trabzonspor maçında Sivasspor’un güzel futbolunu anlatmayarak, Trabzonspor’u öven A Haber spikerleri ve yorumcuları, geçtiğimiz gün oynanan Ankaragücü maçında da Ankaragücü’nü överek tepki topladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER