Gündem

Polat, ?Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum?

Polat, ?Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum?

Polat, ?Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum?
13-09-2013 14:00


OĞUZHAN SARZEP

Başkan Ahmet Polat yapılan saldırının çok çirkin bir olay olduğunu belirterek şunları kaydetti; ‘Dört Eylül Belediyespor takımımıza Kayseri’de kendini bilmez bir kaç kişi tarafından çirkin saldırı düzenlendi. Ziraat Türkiye Kupası 1.Kademe müsabakasında Nevşehir’de yapılan Nevşehir Gençlikspor maçından dönen Dört Eylül Belediyespor takımımız, Kayseri’de kendini bilmez bir grubun saldırısına maruz kaldı. Alkollü kişiler tarafından bir sporcumuza şiddet uygulayarak burnunu kırmışlardır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum’ dedi.

Başkan Polat, sporda yaşanan bu tür olayların kendini bilmez kişiler tarafından meydana geldiğini dile getiren Polat; ‘Sporda şiddet olaylarının önüne geçilmesi için hayata geçirilen bir takım kurallar ne yazık ki yine kendini bilmez kişilerce çiğnenmeye devam ediliyor’ dedi. Sporun insanları kaynaştırdığını ve sporseverleri birleştirdiğini belirten Polat, sporun bir şiddet olayına dönüştürülmemesi ve bu üzücü olayın Kayseri halkına mal etmediklerini söyledi.

‘EDİLEN KÜFÜRLERİ ASLA KABUL EDEMEYİZ’

Başkan Polat, Sivas ile Kayseri arasında bugüne kadar sportif karşılaşmaların bir dostluk içerisinde geçtiğini, vurgulayan ve kendini bilmeyen bazı futbol holigan kişilerin asla Sivas ile Kayserinin arasını açamamağını ifade ederek, ‘Sivas’a ve Sivaslılara bu yapılan ağza alınmayacaklar küfürleri asla kabul etmemiz mümkün değildir’ ifadelerini kullanarak Dört Eylül Belediyespor Kulübüne yapılan bu saldırıyı şiddetle kınadıklarını vurguladı.

‘ADALET GEREKENİ YAPACAK’

Sivasspor’a ve Sivaslılara ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan bazı kendini bilmez ve memleketine zarar veren şahısların hem Dört Eylül Belediyespor Kulübüne hem de Sivaslı hemşerilerini çok derinden üzdüğünü kaydeden Polat, ‘Saldırıyı düzenleyenlere adaletin gereken cevabı vereceğini en içten dileklerimizle bekliyoruz’ dedi.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat şöyle devam etti; ‘Takımımıza yapılan bu saldırıyı Kayserililer tarafından yapıldığına inanmıyorum. İki şehir insanı asla arasında süren dostluğun bozulması için bu tür hareketlerin ve ona destek verenlerin yanında olmayacağı kanaatindeyiz’ şeklinde konuştu.

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a teşekkür eden Başkan Ahmet Polat, ‘Takımımızın güvenliğini sağlayan ve elinden gelen desteği veren Kayseri Emniyetine ve güvenlik güçlerine Sivaslılar adına canı gönülden teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER