Gündem

Filede Hazırlıklar Tam Gaz

Filede Hazırlıklar Tam Gaz

Filede Hazırlıklar Tam Gaz
04-01-2014 15:14


İRFAN ÖZŞEKER

Voleybol Erkekler 2. Ligi’nin ilk yarısını 8 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 4. sırada tamamlayan Dört Eylül Belediyespor takımı ikinci yarı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.

11 Ocak Cumartesi günü Sivas’ta ağırlayacağı Şahinbey Belediyespor hazırlıklarını sürdüren Dört Eylül Belediyespor’da Antrenör Levent Zoroğlu gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Derin bir kadroya sahip olduklarını bunun sayesinde ligin ilk yarısını iyi sayılabilecek bir yerde bitirdiklerini söyleyen Zoroğlu ‘Bu sene hedefimiz geçen sene ayrıldığımız lige geri dönmek. Onun için transferler yaptık. Ligin başlarında şanssızlıklar yaşadık. Bir tane oyuncumuz lig başlamadan elini kırdı sezonu kapattı. Bir tane oyuncumuzla anlaşamadık uyuşamadık yollarımızı ayırdık. Üç oyuncumuz uzun süreli sakatlıklar yaşadı yeni yeni toparlanıyorlar. Yani derin bir kadromuz vardı da ligi kazasız atlattık yinede istediğimiz yer olmasa da iyi bir yerdeyiz.’

2 TRANSFERLE KADRO GÜÇLENDİ

Biri yerli biri yabancı olmak üzere 2 transfer yaptıklarını söyleyen Zoroğlu ‘İkinci yarı için sakatlarımız iyileşti tamamen. Bir tane yeni yerli oyuncu aldık. Eski oyuncumuz Esad’ı İnegöl Belediyespor’dan aldık, Kolombiyalı bir milli takım oyuncusu aldık. Bu oyuncumuz Kolombiyalı Humberto Macon bu sporcumuz 25 yaşında bir çok takımda oynamış ve pasör çaprazı oynuyor inşallah takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum. Kadromuzu genişlettik sakat olan bir oyuncumuz da iyileşti. İkinci yarı hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel bir ikinci yarı geçirip tekrar birinci lige çıkacağız. 2 oyuncu alarak transferi kapattık.

Uzun bir aramız olmadığı için hazırlıklarımızı burada yapıyoruz. Hafta içi birinci lig takımlarından Tokat Belediye takımıyla iki hazırlık maçı yapacağız’ dedi.

Yeni yıla girilmesi sebebiyle birde yeni yıl mesajı veren başarılı antrenör ‘İlk önce Sivas’ın, sonra Türk aleminin sonra İslam aleminin yeni yılını kutlarız. İnşallah 2014 yılı herkese sağlık, mutluluk, başarı getirir’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER