Gündem

Jandarma, Özel Günleri Vatandaşla Kutlayacak

Jandarma, Özel Günleri Vatandaşla Kutlayacak

Jandarma, Özel Günleri Vatandaşla Kutlayacak
31-12-2013 16:59


HABER MERKEZİ

Dünya kadınlar günü, yaşlılar ve engelliler haftası, kanserle savaş haftası gibi özel gün ve haftalardaki ziyaretlerde bu yerlerde kalanlara "yanınızdayız" mesajı ve moral verilecek

Gelecek yıl 175 yaşına girecek jandarma, özel günleri vatandaşla kutlayacak.

Dünya kadınlar günü, yaşlılar ve engelliler haftası, kanserle savaş haftası gibi özel gün ve haftalarda yapılacak hastane, huzurevi, şiddet önleme merkezi, çocuk yuvası ziyaretlerinde burada kalanlara "yanınızdayız" mesajı ve moral verilecek.

Jandarma Genel Komutanlığı, 175. kuruluş yıl dönümünde özel gün ve haftalarda halkla bir araya gelecek. Yıl boyu yapılacak hastane, huzurevi, şiddeti önleme merkezi, çocuk yuvası ziyaretleri yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı, bu etkinlikler için Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile iletişime geçerek destek istedi.

HASTALAR, YAŞLILAR, KADINLAR VE ÇOCUKLARA ZİYARET

Jandarma Genel Komutanlığının hazırladığı programa göre ziyaretler Ocak başında başlayacak, Aralık ayına kadar sürecek.

Veremle Mücadele Haftası ve Kanserle Savaş Haftası dolayısıyla hastaneler, Dünya Kadınlar Gününde şiddet önleme merkezleri, Şehitler Gününde şehit aileleri ve gaziler, Yaşlılar Günü ve Haftasında huzurevleri, yaşlı bakım merkezleri, rehabilitasyon merkezleri ve darülaceze, Engelliler Haftasında engelli dernekleri, Anneler Gününde huzurevleri, yaşlı bakım merkezleri, rehabilitasyon merkezleri, şiddet önleme merkezleri, darülaceze ve hastaneler, Babalar Gününde huzurevleri, yaşlı bakım merkezleri, rehabilitasyon merkezleri, darülaceze ziyaret edilecek.

Ramazan ve Kurban Bayramı, Zafer Haftası, Gaziler Günü, Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Engelliler Gününde de benzer yerlere ziyaretler planlayan jandarma, kuruluş yıl dönümü olan 14 Haziran`ı da kapsayan 9-15 Haziran tarihleri arasında bu yerlerin tümünde ayrı ayrı etkinlik düzenleyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER