Gündem

?GALİP GELECEĞİZ?

?GALİP GELECEĞİZ?

?GALİP GELECEĞİZ?
01-11-2013 16:39


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı ekip 4 Kasım Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman sonrası açıklamalarda bulunan, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Gaziantep’e galibiyet için gideceklerini belirtti. Roberto Carlos hedefin 3 puan olduğunu söyledi.

‘GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ’

Teknik Direktör Roberto Carlos, antrenmanlarının çok iyi geçtiğini ifade ederek şunları kaydetti; ‘Bu şekilde devam edersek antrenmanlarımızdaki gibi arzulu, istekli ve hırslı bir şekilde devam edersek her takıma karşı çok iyi sonuçlar alırız. Zorlu bir kupa maçından sonra tekrar lige döndük, lig maçı oynayacağız. Ligde de iyi sonuçlar almak istiyoruz çünkü sürekli galip gelmemiz gerekiyor. Şu ana kadar galip geliyoruz. Bu mantığımızı hep devam ettireceğiz. Ve hep galip gelmeye çalışacağız. Gaziantepspor çok iyi bir takım. Alt sıralarda bulunmasının hiçbir önemi yok. Aslında bakarsanız çok iyi oynayan, iyi kadrosu olan bir takım. Ama bizde oraya galibiyet için gideceğiz. Ve eğer bu sahada göstermiş olduğumuz, antrenmanlarda göstermiş olduğumuz performansı maçta da gösterirsek çok iyi bir galibiyet alabiliriz’ dedi.

‘3 OYUNCUMUZ GAZİANTEP MAÇINDA YOK’

Da Costa, Rafik Djebbour ve Kamil Grosicki’nin sakatlıkları ile ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Roberto Carlos, sakatlıkları süren üç oyuncunun Gaziantepspor maçında olmayacaklarını ifade etti.

Carlos şöyle devam etti; ‘Maalesef üç tane oyuncumuz sakat. Ve onlar Gaziantepspor maçında olamayacaklar. Umarız en kısa zamanda iyileşip aramıza geri dönerler ve takımımızın gücüne destek olmaya devam ederler. Bu maç içinde o arkadaşlarımız olmayacaklar ama biz yinede elimizde bulunan arkadaşlarımızdan iyi bir 11 çıkartmaya çalışacağız. Ama sonraki maçlarda da umuyoruz ki, Bursa maçında bu arkadaşlarımız geri dönerler ve takımımızın gücüne katkıda bulunmaya devam ederler’ dedi.

‘ÇOK KALİTELİ BİR TAKIMIZ VE KALİTELİ HOCAMIZ VAR’

Sivasspor da gösterdiği performansla göz dolduran Cicinho, açıklamada bulundu. Süper Ligi değerlendiren Cicinho, 'Çok mücadeleci bir lig. Ben buraya gelmeden önce çok fazla tanımıyordum. Daha çok Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük takımlar üzerinden dönen bir lig olduğunu düşünüyordum. Buraya gelince öyle olmadığını anladım. Fenerbahçe, Galatasaray çok büyük takımlar ama diğer takımlarda da onlarla mücadele edebilecek güç var. Bu yüzden gerçekten kıran kırana devam eden, çok güçlü ve mücadeleci bir lig Türkiye Ligi.' dedi.

Cicinho, Gaziantepspor maçıyla ilgili ise 'Tabi ki zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Zorlu bir mücadeleye gideceğiz. Önemli bir maç olacak. Tabi bizimde çok kaliteli bir takımımız ve çok kaliteli bir hocamız var. Bu yüzden puanlar almaya gideceğiz Gaziantep'e' dedi.

ANTRENMAN

Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları gözetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Taktik çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.

1.5 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Da Costa, Rafik Djebbour ve Kamil Grosicki katılmadı.

Öte yandan antrenman öncesi futbolculardan Burhan Eşer, Abdulkadir Özgen, Adem Koçak, Paulinho, Rengifo, Ümit Kurt ve Cicinho salonda çalıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER