Gündem

YENİLGİSİZ YİĞİDO

YENİLGİSİZ YİĞİDO

YENİLGİSİZ YİĞİDO
24-10-2013 17:01


İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'de 5. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 4 maçta Sivasspor'un 2 galibiyeti bulunurken, Kayseri temsilcisinin ise Sivasspor'a karşı galibiyeti bulunmuyor. Taraflar, 2 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki ekip son olarak Kayseri Erciyesspor'un Süper Lig'e veda ettiği 2006-2007 sezonunda karşılaşmış ve Sivasspor 4 Eylül Stadyumu'nda rakibini 2-1 mağlup etmişti.

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan karşılaşmalarda taraflar toplam 6 kez gol  sevinci yaşadı. Sivasspor 4 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de evinde Kayseri Erciyesspor ile bugüne kadar 2 kez karşılaştı. Sivasspor, bu karşılaşmadan da galibiyetle sahadan ayrılan taraf oldu. Yiğidolar evinde Kayseri Erciyesspor'a 5 gol atarken, kalesinde ise 1 gol gördü.

Sivasspor bu sezon Süper Lig'de evinde 4 karşılaşmaya çıktı. Kırmızı-Beyazlı ekip bu maçlardan 3 galibiyet 1 mağlubiyet alırken, Kayseri Erciyesspor ise deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada 2 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor bu sezon Cumhuriyet Kupası'nda karşılaşmış ve Kayseri Erciyesspor, Sivasspor 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu.

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasındaki maçlar ve sonuçları şöyle:

2005-2006 Sezonu

Kayseri Erciyesspor 0-0 Sivasspor

Sivasspor 3-0 Kayseri Erciyesspor

2006-2007 Sezonu

Kayseri Erciyesspor 0-0 Sivasspor

Sivasspor 2-1 Kayseri Erciyesspor

Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonunun 9. hafta karşılaşmasında Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak zorlu mücadele 25 Ekim 2013 Cuma günü saat 20:00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

-PUAN DURUMU-

Sivasspor, Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Yiğidolar, rakip fileleri 14 kez havalandırarak Süper Lig'de en çok gol atan 3'üncü takım olurken, kalesinde de 12 gole engel olamadı. Yiğidolar topladığı 13 puan ile averajla 9'uncu sırada yer aldı. Süper Lig'in16'ncı sırasında yer alan Kayseri Erciyesspor ise 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken 6 gol atıp, 10 gol yedi.

-GOLCÜ İSİMLER-

Karşılaşma öncesi Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe attığı 4 gol ile takımının en golcü ismi olurken, Manuel Da Costa'nın ise 3 golü bulunuyor. Kayseri Erciyesspor'da ise Björn Vleminckx attığı 2 golle takımının en golcü futbolcusu oldu. Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Cicinho ise yaptığı 5 asist ile ligde en fazla asist yapan futbolcu olmayı başardı.

-BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR-

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışı devam ediyor. Bilet fiyatları şöyle: Kale arkası: 5, Maraton: 10, Vip: 15, Misafir takım (Kale Arkası): 5 TL olarak belirlendi.

-DÜDÜK ÖĞRETMENOĞLU'NUN -

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak karşılaşmayı Mustafa öğretmenoğlu yönetecek. Mustafa Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını, Mustafa Sönmez (1. Yardımcı hakem) İbrahim Bozbey (2. Yardımcı hakem) Cemal Bingül (dördüncü hakem) Bülent Birincioğlu (5. Hakem) ve Sarperbarış Saka (6. Hakem) yapacak.

-SİVASSPOR SÜPER LİG'DE 281'İNCİ MAÇA ÇIKIYOR-

Sivasspor, 2005-2006 sezonunda merhaba dediği Spor Toto Süper Lig'de bugüne kadar 280 karşılaşmaya çıktı.

Süper Lig'de 9. sezonunu yaşayan Sivasspor Kayseri Erciyesspor maçı ile birlikte 281'inci karşılaşmaya çıkacak. Yiğidolar, geride kalan 280 karşılaşmada 111 galibiyet, 73 beraberlik ve 96 mağlubiyet aldı. 384 kez rakip fileleri havalandıran Sivasspor, 373 golü de kalesinde gördü. Sivasspor ligde toplam 406 puan topladı.

-YİĞİDOLAR 34 GÜNDÜR YENİLMİYOR-

Sivasspor Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olduğu maçın ardından yenilgi yüzü görmedi. 34 gündür rakiplerine boyun eğmeyen Yiğidolar, SB. Elazığspor ve Gençlerbirliği'ni mağlup edip, Trabzonspor ile de berabere kaldı.

-İLK KEZ CUMA MAÇI-

Sivasspor, bu sezon geride kalan 8 haftada ilk kez cuma günü maça çıkacak. Kırmızı-Beyazlı ekip en son cuma maçını geçtiğimiz sezonun 29. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşmış ve mücadele 1-1 sona ermişti.

-MAÇIN HAVASI-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, karşılaşma günü Sivas'ta hava az bulutlu, en yüksek sıcaklık değeri 17 °C, en düşük sıcaklık ise -2 °C olacak.

-KARŞILAŞMA LİG TV´DE-

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak karşılaşma Digiturk Lig Tv 2´den canlı olarak yayınlanacak.

-MUHTEMEL 11'LER:-

Sivasspor: Korcan Çelikay, Kadir Bekmezci, Cicinho, Javub Navratil, Ziya Erdal, Ümit Kurt, Adem Koçak, Aydın Karabulut, Mehdi Taouil, Aatif Chahechouhe, Rafik Zoheir Djebbour

Kayseri Erciyesspor: Bojan, Erhan Güven, Mangane, Numan Çürüksu, Emre Öztürk, Traore, Cem Can, İbricic, Yasin Öztekin, Azofeifa, Björn Vleminckx

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER