Gündem

Sorunlar Çözülecek

Sorunlar Çözülecek

Sorunlar Çözülecek
22-08-2013 17:52


RUHİ DEMİR / ÖZEL HABER

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, ADSM Başhekimi Dr. Murat Yüksel ile birlikte merkez binası çevresinde incelemede bulundu. Başhekim Yüksel ile bir süre sohbet eden Uysal, Yüksel’in otopark ve ulaşım ile ilgili taleplerini dinledi.

ADSM çevresindeki bazı alanların otopark olarak düzenlenmesini isteyen Başhekim Yüksel, ‘Gerçekten çok yoğun bir hasta grafiğimiz var. Binamızın çevresinde otopark düzenlemesi olmadığı için hasta ve hasta yakınları araçlarını uygun şekilde park edemiyor. Eğer, uygun görülen noktalarda park düzenlemesi yapılırsa çok iyi olacak’ dedi. ADSM’nin kent merkezine bakan cephesinden park yapılması halinde hasta girişi için kapı açabileceklerini belirten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal’a, ulaşımla ilgili taleplerini de iletti.

ADSM’nin bulunduğu noktaya sefer yapan otobüslerin sayısının yeterli olmadığını belirten Yüksel, vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, bu konuda bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Talepleri yerinde dinleyen ve ADSM binası çevresinde incelemede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal ise, ulaşım ve otopark ile ilgili talepleri değerlendireceklerini söyledi. Ulaşım ve park sorununu çözüme kavuşturmak için gayret göstereceklerini belirten Uysal, bu talepleri Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile de paylaşacağını belirtti.

Uysal, ‘Şehrimizin her köşesine hizmet götürmeye çalışıyoruz. Burada da bizi ilgilendiren sıkıntılar varsa, buna duyarsız kalamayız. İmkânlar ölçüsünde yapılabilecek çalışmaları değerlendireceğiz ve gereken çalışmayı yapacağız’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER