Gündem

Eski Yiğido Zara´da

Eski Yiğido Zara´da

Eski Yiğido Zara´da
04-07-2013 16:21


RUHİ DEMİR

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Zara Belediyespor 2013-2014 futbol sezonu için transfer çalışmalarında çok önemli bir ismi daha kadrosuna dahil etti.

Kırmızı-siyahlılar bir dönem Sivasspor formasını da basarıyla giyen sağ bek Kadir Demirel ile her konuda anlaşma sağladı.

Kadir Demirel ile yapılan imza töreninde açıklamada bulunan Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu; ‘Dış transferde Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor’un Süper Lige adım attığı kadrolarında yer alan 2.Lig takımlarından Tokatspor ve son olarak ta geçen yıl Bal Liginde şampiyon olarak 3. Lige yükselen İzmir takımlarından Balçova Belediyespor’da forma giyen tecrübeli futbolcu Kadir Demirel ile her konuda anlaşma sağladık. Bu transfer Zaraspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun.’ dedi.

İkinci Başkanı Sümbüloğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: ‘İç ve dış transferde anlaştığımız futbolcularımıza imza attırdık. Yaş sınırlaması ve kontenjan sebebiyle bazı futbolcularımızla yollarımızı ayırdık. Takımımıza bugüne kadar yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni sezon için 28 Temmuz’da toplanarak çalışmalara başlayacağız. Bu sezonda son iki sezonda olduğu gibi hedefimiz 3.lig .’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER