Gündem

Muhtarlardan Destek İstedi

Muhtarlardan Destek İstedi

Muhtarlardan Destek İstedi
07-11-2013 17:37


RUHİ DEMİR

Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ve mahalle muhtarları ile bir süre sohbet eden AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Adem Işık, Sivas'ta daha önce yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, 'Sizlerin de soyadınız gibi seçilmeniz halinde ışık saçacağınıza inanıyoruz. Daha önceki çalışmalarınız, çalışma aşkınızdan ve Sivas sevdalısı olduğunuzdan dolayı sizin aday olduğunuza inanıyorum. İçinizde bir kıpırtı var, reklam olsun diye yapmıyorsunuz. Hizmet yapmak için bu tür yerler amaç.' dedi.

Yrd. Doç. Dr. Işık, ben burada muhtarımızın desteğini alamıyorsam hiçbir kapıya gitmemem gerekir. Bu makamlar görev makamıdır. Bu makama o işi yapabilecek birini oturtmazsak bundan tüm şehir halkı sorumlu olacaktır. Ben birini yakınım diye desteklemişsem ve o bu işe layık değilse vebalde kalırım. Eğer aday gösterilirsem hizmet edeceğim için sevinirim. Gösterilmezsem de ben hizmet için elimden geleni yaptım Allah kısmet etmedi diye sevinirim' dedi. Konuşmaların ardından Işık ve muhtarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER