Gündem

Bal´ın En İyi Takımıyız

Bal´ın En İyi Takımıyız

Bal´ın En İyi Takımıyız
28-08-2013 15:06


İRFAN ÖZŞEKER

Yeni sezon hazırlıklarını Sivas’ta sürdüren Zara Belediyespor’da antrenmanla tüm hızıyla sürüyor. Zara Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Döner ve İkinci Başkan Ergüder Sümbüloğlu Fuar Alanı 1 nolu sahada yapılan antrenmanı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Erdoğan Döner, kamp dönemi ve hazırlıklarla ilgili teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu’ndan bilgiler aldı. Başkan Döner, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi. ‘Arkadaşlar, sezon başındayız. Hedefimizin 3.lig olduğunu her platformda söylüyorum. Sizler şu anda Zara Belediyespor forması giyiyorsunuz. Bir farkınız var. Hepiniz seçilmiş kişilersiniz. Mevcut kadromuzu koruyarak daha da güçlendik. Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda ekibimize önemli, kişilikli ahlaklı bizim bünyemize yakışan sporcular kattık. Biz bu ligde mücadelemizi, performansımızı en üst seviyede sergileyeceğiz. Centilmenlik ve fair play ruhundan asla uzaklaşmayacağız. BAL Ligi 4.grubun en iyi ekiplerinden biriyiz. Bunu böyle bilin. Hepinize kazasız, sakatlık yaşamayacağınız ve sonu 3.ligle bitecek bir sezon geçirmenizi diliyorum. Geçen sezondan yarım kalan işimizi bu sezon inşallah bitireceğiz.’ dedi.

BAŞKANDAN TATLI

Yeni sezon hazırlıklarını Sivas’ta Fuar Alanı 1 nolu sahada sürdüren Zara Belediyespor’u ziyaret eden Kulüp Başkanı Erdoğan Döner ve İkinci Başkan Ergüder Sümbüloğlu futbolculara tatlı ikramında bulundu. Başkan Döner ve Sümbüloğlu, ‘İnşallah yeni sezonumuz bu tatlı gibi olur. Camiamız, taraftarımız, Yöneticilerimiz, Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın el ele vermesiyle iki sezondur kaçan şampiyonluğu bu sezon Zara’ya getiririz. Bu sezon geçen sezondan daha çok desteğe ihtiyacımız var.’ dediler.

ATEŞ’TEN AÇIKLAMA

Sportif Direktörü Mustafa Ateş yaptığı açıklamada şunları söyledi. ‘22 Eylül tarihinde başlayacak ligimize hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 3.lig temsilcimiz Dört Eylül Belediyesporun A2 takımıyla bir karşılaşma yaptık. Bu karşılaşmada bütün futbolcularımızı izleme imkanımız oldu. Bu arada teknik heyetimiz ile sürekli durum değerlendirmeleri yapıyoruz. Eksiklerimizi tespit ediyoruz. Lige hazır olmak, lig başladıktan sonra sorun yaşamamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmalarımızda sürekli yanımızda olan ve bizimle ilgilenen Ergüder Sümbüloğlu Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.’ dedi. Ateş, ‘30 Ağustos sabahı 10 gün sürecek olan Nevşehir kampı için hareket edeceğiz. 7 Eylül 2013’de kampı bitirerek Sivas’a döneceğiz.’dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER