Gündem

Eski Dostlar Rakip Oluyor

Eski Dostlar Rakip Oluyor

Eski Dostlar Rakip Oluyor
26-09-2013 16:36


İRFAN ÖZŞEKER

2008-2009 sezonunda Sivasspor forması giyen ve o dönem lige damgasını vuran Bilica ve 3 sezonda 86 kez Sivasspor forması giyen Mehmet Nas, Elazığspor forması ile eski takımları Sivasspor`a karşı mücadele edecek.

Sivasspor`da ise 2 Elazığspor forması giyen futbolcu boy gösteriyor. Eren Aydın ile transferin son gününde Sivasspor`a imza atan Aydın Karabulut ise geçtiğimiz sezon Sanica Boru Elazığspor forması giymiş takımının ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu. Sivasspor`un Kasımpaşa`ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada 90 dakika ter döken Aydın karabulut`un SB. Elazığspor karşılaşmasında da ilk 11`de sahada yer alması bekleniyor.

Elazığspor`da Sivasspor`a hiç de yabancı olmayan bir isim daha takımının başarısı için çalışıyor. Elazığspor Sportif Direktörü Yasin Elması da 2005-2008 yılları arasında 77 kez Sivasspor forması giyerek Sivasspor`un başarısında ter dökmüştü.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Elazığspor, Ankara Demirspor`u 2-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Ev sahibi ekip, 3. Lig 1. Grup temsilcisi Ankara Demirspor karşısında rahat bir oyun sergiledi. Noyan Öz´le bulduğu gollerle rakibini 2-0 yenen Elazığspor adını 3. tura yazdırdı.

YİĞİDOLARA BİLET 5 LİRA

Spor Toto Süper Lig`in 6. haftasında Elazığspor ile Sivasspor arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Elazığspor yönetimi 2.5 lira ile 30 TL arasında belirlediği fiyatlarda, Sivasspor taraftarı ise kendilerine ayrılan tribünden karşılaşmayı 5 TL`ye izleyebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER