Gündem

Çiftçinin Yüzünü Gülecek

Çiftçinin Yüzünü Gülecek

Çiftçinin Yüzünü Gülecek
13-05-2014 17:34


OĞUZHAN SARZEP

Yapı Kredi, kooperatifler ile yaptığı işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

Sivas Pancar Ekiciler Kooperatifi ile Yapı Kredi arasında imzalanan protokol çerçevesinde kooperatif üyeleri artık Yapı Kredi Tarım Bankacılığının sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.

Yapı Kredi bankası Sivas Pancar Ekiciler Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzalayarak, kooperatif üyelerine daha avantajlı tarımsal kredi fırsatları sunmaya başladı.

?ÇİFTÇİNİN VE ÜRETİCİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ?

İmza töreninde konuşan Yapı Kredi Perakende Bankacılık Kayseri Saha Müdürü Muzaffer Erenler, çiftçinin ve üreticinin her zaman yanlarında olduğunun altını çizerek şunları dile getirdi; ?Yapı Kredi olarak Türkiye genelinde sahip olduğumuz geniş şube ağımız ile il ve ilçelerde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Şubelerimizin bulunduğu lokasyonlarda kooperatifler, ziraat odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye´nin büyüyen ekonomisine ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yapı Kredi olarak, ülkemizin geleceği için stratejik önemi olduğunu düşündüğümüz tarım sektörünü desteklemeye, daha verimli işletmeler oluşturmaya, çiftçi ve üreticimize her türlü finansman olanaklarımızla, danışmanlık hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz? dedi.

?SİVASLI ÇİFTÇİLERE FIRSAT SUNMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ?

Müdür Muzaffer Erenler, Yapı Kredi bankası olarak tarım ve hayvancılık sektörüne desteklerinin devam ettiğini ifade ederek şunları söyledi; ?Yapı Kredi olarak, tarım ve hayvancılık sektörüne desteğimiz devam ediyor. Son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışına paralel olarak bu ilanlarda yenilikçi çalışmalar oluşturduk. Yaygın şube ağımızın bulunduğu İç Anadolu Bölgesi´ndeki uzman çalışanlarımız, hem bu segmentteki bilgi ve hizmet kalitesini artıracak, hem de müşterilerimize hayvancılık ve tarım finansmanı konusunda danışmanlık vererek avantajlı finansman seçenekleri sunacak. İç Anadolu Bölgesi´nin tarımsal üretim açısından en zengin törelerinden biri olan Sivas için hazırladığımız kredi protokolü sayesinde Sivaslı çiftçilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı finansman fırsatları sunmaktan büyük mutluluk duyacağız? ifadelerini kullandı.

Öte yandan kooperatif merkezinde gerçekleşen imza törenine, Sivas Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Hazırcı, Sivas Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Aktan, Naim Polat ve Hikmet Dallıkavak´ın yanı sıra Sivas Pancar Ekiciler Kooperatifi Müdürü İbrahim Karadikme ile Müdür Yardımcısı Elif Yağbasan, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Kayseri Saha Müdürü Muzaffer Erenler, Yapı Kredi Sivas 4 Eylül Şube Müdürü Levent Şansal katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER