Gündem

Deprem Gürün'de Hasara Yol Açtı

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, dün ilçede gece meydana depremle ilgili son durumu paylaştı. Çiftçi; " Külahlı köyümüzde yapılan incelemede bazı evlerin duvarlarında çatlaklar olduğu yıkılan ev olmadığı belirtilmiştir" dedi.

Deprem Gürün'de Hasara Yol Açtı
20-01-2024 09:39
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU 

Sivas'ın Gürün ilçesinde gün gece 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi merkezde yaşaya bazı vatandaşlar da hissetti. Sivas Valiliği depremde hiçbir can ve mal kaybının olmadığını söyledi. 

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'de ilçedeki son durumu aktardı. 

Çiftçi; "Merkez üssü Gürün Külahlı Köyü'nde meydana gelen 4.5 şiddetindeki depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmamıştır. Gece 01:27 sıralarında başta Külahlı, Bağlıçay ve Yuva Köylerimiz olmak üzere ilçemizin tamamında hissedilen 4.5 şiddetindeki depremde şükürler olsun herhangibir sıkıntı yaşamadık. Külahlı köyümüzde yapılan incelemede bazı evlerin duvarlarında çatlaklar olduğu yıkılan ev olmadığı belirtilmiştir. Yuva ve Bağlıçay köylerimizde problem yoktur. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Allah ilçemizi, ülkemizi her türlü afetten korusun."  ifadelerine yer verdi.

Sivas irade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER