Gündem

ES-ES´İ YENECEĞİZ

ES-ES´İ YENECEĞİZ

ES-ES´İ YENECEĞİZ
10-09-2013 16:14


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı ekip Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında kendi evinde Eskişehirspor’u konuk edecek. Teknik direktör Roberto Carlos Eskişehir maçından galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Antrenman sonrası kulüp tesislerinde açıklamalarda bulunan Carlos puan kaybetmemek gerektiğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; ‘Rakibimize saygı duyuyoruz fakat bizim evimizde hiçbir zaman puan kaybetmemiz gerekiyor. Hafta boyunca da bunun için çalışıyoruz, sahaya çıkacağız, elimizden gelen en iyi oyunu sergileyip galibiyeti alacağız. Evimizde kime karşı oynarsak oynayalım hiçbir zaman puan kaybetmemiz gerekiyor’ dedi.

‘KAZANACAĞIZ’

Teknik direktör Roberto Carlos şöyle devam etti; ‘Ben hayatım boyunca hiçbir zaman 3 maçı üst üste kaybetmedim. Burada da göreceğiz. Futbolcularıma gereken sorumluluklarını ben anlattım, hafta boyunca çalışıyoruz, bunun tek sebebi hafta sonu çıkıp kazanmak için. Mantalitemiz bu şekilde’ dedi.

‘İYİ BİR TAKIMIZ’

Roberto Carlos, yeni transferlerle takımın gücünün arttığını dile getirerek şunları kaydetti; ‘Sahada tam bir bütünlük halinde olacağız. İyi hücumumuz oluyor, iyi orta sahamız ve iyi bir defansımız var. Kalecilerimiz de iyi, bu şekilde çok iyi bir takım ortaya çıkartacağız. Sanırım her hocanın çalıştırmak isteyeceği bir takım oluşturmuş olduk. En iyi kimse onu değerlendirmeye çalışacağız, hepsi tabi ki fırsat bulacak. Önemli olan buldukları fırsatları iyi değerlendirip, bölgelerinde en iyi olup 11'i kapmaları’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER