Gündem

Rakip De Graafschap

Rakip De Graafschap

Rakip De Graafschap
22-07-2013 16:41


RUHİ DEMİR

Geçtiğimiz günlerde Hollanda 1. Lig takımlarından Nec Nijmegen’e hazırlık karşılaşmasında 2-0’lık skorla boyun eğen Sivasspor, bugün Hollanda kampında ikinci hazırlık maçına çıkacak.

Son bir haftadır çalışmalarını Hollanda’nın Anrhem kentinde sürdüren ve yaklaşık 18 günlük kamp süresi boyunca toplam 4 hazırlık maçı oynayacak olan Yiğidolar, bugün bir diğer Hollanda temsilcisi De Graafschap ile karşı karşıya gelecek.

Zelhem Vincent van Goghstraat Stadyumu’nda Hollanda saati ile 19:00’da başlayacak karşılaşmada, Teknik Direktör Roberto Carlos’un tüm futbolcuları sahaya sürmesi bekleniyor. Ayrıca müsabakayı takip etmek isteyen gurbetçi taraftarlar için bilet fiyatları açıklandı. Kırmızı-beyazlı gurbetçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen müsabakanın biletleri yetişkinler 8, 15 yaş altı gençler ise 5 Euro’dan satışa sunuldu.

FUTBOLCULARLA ÖZEL GÖRÜŞME

Öte yandan Cumartesi günü oynanan Nec Nijmegen karşılaşmasında alınan 2-0’lık mağlubiyeti değerlendiren Carlos’un, futbolcular ile özel bir görüşme yaptığını öğrenildi.

Yaklaşık 2 saat sürdüğü öğrenilen toplantıda futbolcularına çok daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Brezilyalı çalıştırıcının, özellikle hücuma çıkarken yaşanan top kayıplarına müsamaha göstermediği belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER