Gündem

Sivas'ta Engelli Öğrenciler Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Sivas'ta, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programda, Şifaiye Özel Eğitim Uygulama Okulu, Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Sivas'ta Engelli Öğrenciler Mezuniyet Heyecanı Yaşadı
17-05-2024 10:24
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ 

Sivas'ta 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde özel eğitim okulları iş birliğinde Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, okul müdürleri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte program öncesinde özel eğitim okullarının öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve sanat sergisini gezerek sergide yapılan eserler hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı. Maskar ve Yener, serginin düzenlenmesinde emeği olan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Daha sonra Engelliler Haftası programına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açış konuşmasını Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Süleyman Güler yaptı.

Açış konuşmasının ardından özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıfı öğrencileri çeşitli gösteriler gerçekleştirdi. Program sonunda Şifaiye Özel Eğitim Uygulama Okulu, Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Ahmet Kutsi Tecer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri için mezuniyet töreni de gerçekleştirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER