Gündem

?Kardeşliğimizi yaşatalım?

?Kardeşliğimizi yaşatalım?

?Kardeşliğimizi yaşatalım?
22-07-2013 20:58


BURCU CELLAT

Sivas Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), iftar programı düzenledi. Sivas-Erzincan Karayolu üzerindeki Taştanlar Beylerbeyi Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, oda üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve bazı STK’ların başkanları katıldı.

SMMMO Başkanı Hasan Coşkun Erkmen, konuklarını kapıda karşıladı ve tek tek tokalaşarak sohbet etti. Erkmen, iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin pekişmesi için çok önemli olduğunu belirten Erkmen, oda yönetimi olarak sosyal etkinliklere önem vereceklerini söyledi.

Erkmen; ‘Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü, sevgi ve saygı olgusunun en üst düzeylere çıktığı kutsal bir aydır. Bizlerde bu kutsal ayı en iyi şekilde değerlendirerek birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ve kaynaşma ile pekişen kardeşliğimizi yayalım ve yaşatalım.

Değerli meslektaşlarım, mesleki açıdan da birlik, beraberlik ve dayanışmamızın daha iyi konuma gelmesi için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Bunun için eğitim ve sosyal etkinlik faaliyetlerine daha fazla önem vereceğiz. İftar yemeklerimizi, kahvaltılarımızı, gezi programlarımızı ve eğitim çalışmalarımızı geleneksel hale getirerek birlik ve beraberliğimizi de ortaya koyarak mesleki sorunlarımızı çözeceğimize inanıyorum. Tabi ki bu tür etkinliklerle sizlerinde katılarak bizlere gerekli desteği vermenizi bekliyoruz’ dedi.

Oda üyeleri ve STK temsilcilerine iftar programına katıldıkları için teşekkür eden Erkmen, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı:

‘Ramazan ayının ülkemize, Sivas’ımıza ve tüm dünya insanlığına huzur, barış ve Dünyadaki egemen güçlerin kanlı eylemlerinin son bulduğu, günlerin yaşanmasını diliyorum’

İftar programına katılan serbest muhasebeci ve mali müşavirler, programda uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER