Gündem

Asfalt sezonu açıldı

Asfalt sezonu açıldı

Asfalt sezonu açıldı
05-06-2013 17:52


MUSTAFA IŞIK

Sivas İl Özel İdaresi asfalt sezonunu törenle açtı. Merkez Hayranlı Köyü'nde gerçekleştirilen programa Vali Zübeyir Kemelek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Güner ile bazı il genel meclisi üyeleri ve kurum çalışanları katıldı.

Yeni asfalt sezonu, dualar eşliğinde kurban kesimi ile açılırken Vali Kemelek, asfalt sezonunun hayırlı uğurlu olmasını diledi.  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, köy yollarında gereken çalışmaların yapılacağı belirterek yaz sezonunda haftanın 7 günü çalışılacağını, dönem içerisinde planlanan çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Vali Kemelek, burada yaptığı konuşmada, planlanan yol çalışmalarının planlanan süre içerisinde bitirileceğini, arta kalan zaman içerisinde yeni planlamaların yapılacağını söyledi.

Kemelek; '2013 yılı asfalt çalışmasını başlattık. İl Genel Meclisimiz 341 kilometrelik yol çalışmasını programına aldı. Programa alınan çalışma kesinlikle yapılacak. Arta kalan zamanda da ilave programlar yapılacak. İşin kalitesi bizim için çok önemli. Bu bağlamda ekibimizi, donanımımızı, araçlarımızı, personelimizi yeniledik. Kazasız belasız bu çalışmamın gerçekleşmesini diliyorum' ifadelerini kullandı.

Vali Kemelek ve beraberindekiler, daha sonra Sivas Ankara karayolu üzerinde, Yıldız Irmağı kenarında bulunan İl Özel İdaresi'ne ait Kilitli Parke yapım şantiyesinde incelemelerde bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER