Gündem

?KAZANMAMIZ GEREK?

?KAZANMAMIZ GEREK?

?KAZANMAMIZ GEREK?
03-10-2013 17:06


OĞUZHAN SARZEP

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçından 5-0 galip ayrılarak bir üst tura yükselen Yiğidolar, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla ligde oynayacağı Gençlerbirliği maçına hazırlandı.

Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Roberto Carlos Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’u tebrik etti.

‘GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK’

Carlos, güzel bir kupa maçı oynadıklarını dile getirerek şunları kaydetti; ‘Öncelikle Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’a çok teşekkür ediyoruz buraya kadar geldikleri için ve bize karşı çok iyi yaklaşımları olduğu için. Kupa maçı geride kaldı. Güzel bir galibiyet aldık. Fakat düzeltmemiz gereken çok şey var ve bunları da görmüş olduk’ dedi.

‘HEDEF FİNAL’

Kadroda olmayanları Ziraat Türkiye Kupası maçında oynatan Carlos, oynayan oyuncular hakkında şunları söyledi; ‘Kadroda olmayan futbolcuları kupa maçında oynattık. İyi ve güzel oynadılar. Performansları da iyiydi. Sadece pozisyon anlamında, topsuz oyunda yapmamız gerekenler anlamında düzeltmeleri gereken şeyler var ama genel anlamda mutluluk verici bir durumdu’ dedi.  Kupa hedefi ile ilgili yöneltilen soru üzerine Carlos, 'Hedefimiz finale kadar yükselmek' dedi.

‘GALİP GELMEMİZ GEREKİYOR’

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği’ni konuk edeceklerini söyleyen Carlos, Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılmak gerektiğini söyledi. Carlos; ‘Tabii ki Gençlerbirliği maçında kendi evimizde galip gelmemiz gerekiyor. Bu maçı kazanmalıyız ve kendi evimizde sürekli kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazanıp lig sıralarında daha üst sıralara çıkmak istiyoruz.’ dedi.

ANTRENMAN

Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, çift kale maçla sona erdi. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçında forma giyen futbolcular, takımdan ayrı koştu. Antrenmana, sakatlıkları süren Adem Koçak ve Kamil Grosicki katılmadı.

Öte yandan Kamil Grosicki’nin sakatlığı ile ilgili açıklama yapan Carlos; ‘Kamil kas kısmında biraz ağrı hissediyor. Doktorumuz şuanda tam olarak kesin bir bilgi vermedi. Bakacağız ve durumunu öğrendikten sonra onunla ilgili bir karar vereceğiz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER