Spor

Genç Yıldız Sivasspor´da

Genç Yıldız Sivasspor´da

Genç Yıldız Sivasspor´da
07-08-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmak isteyen Demir Grup Sivasspor, sekizinci transferini de gerçekleştirdi.

Yiğidolar, geçtiğimiz sezon Sırbistan Süper Ligi ekiplerinden Partizan forması giyen Armin Djerlek ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

?HOŞGELDİN DJERLEK?

Demir Grup Sivasspor Kulübü, 19 yaşındaki forvet oyuncusu Armin Djerlek´i transfer ettiğini yaptığı resmi açıklama ile duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ?Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor´umuz, iki yıldır yakından takip ettiği ve geçtiğimiz sezon Sırbistan Süper Ligi ekiplerinden Partizan´da forması giyen Armin Djerlek ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Armin Djerlek 10 numara olarak görev yapıyor. Armin Djerlek´e Sivas´a hoş geldin der, Demir Grup Sivasspor forması altında başarılar dileriz.?

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Kırmızı-beyazlıların yeni transferi Djerlek, sağlık sponsoru Medicana Sivas Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçti. 19 yaşındaki Sırp futbolcu Armin Djerlek, ilk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Djerlek´in sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

DJERLEK, PAYLAŞIM YAPTI

Anlaşma sonrası resmi sosyal medya hesabından Sivasspor ile ilgili paylaşım yapan forvet oyuncusu Armin Djerlek; ?Sivasspor ile nice başarılara? notunu düştü. Djerlek´in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni topladı.

ARMİN DJERLEK KİMDİR?

15 Temmuz 2000´de Sırbistan´ın Novi Pazar şehrinde dünyaya gelen 19 yaşındaki sporcu OFK Belgrad alt yapısında futbola başladı. Ardından Partizan´a transfer olan Armin Djerlek burada gösterdiği performansla Sırbistan´ın gelecek vadeden sporcularından biri olarak gösterildi. Birçok Avrupa kulübünün de transfer listesinde yer alan Armin Djerlek, titiz bir çalışmanın ardından Demir Grup Sivasspor´a transfer oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER