Gündem

Basından Köksal´a Ziyaret

Basından Köksal´a Ziyaret

Basından Köksal´a Ziyaret
08-05-2014 09:30

HABER MERKEZİ

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına birkez daha seçilen Sesob Başkanı Beşir Köksal’a ziyaretler sürüyor. Sivas’ta görev yapan basın temsilcileri de Köksalı ziyaret ederek, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Kemal Çağlayan, Basın İlan Kurumu Müdürü Mustafa Yüksel, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Cemal Coşkun ve Doğan Haber Ajansı Büro Şefi Eraydın Aytekinden oluşan heyet, Sesob Başkanı Beşir Köksal ile bir araya geldi.

Basın temsilcileri adına konuşan Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı ve İdare Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Kemal Çağlayan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin değerli başkan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunduklarını söyledi.

Sivas basın camiası olarak esnaf teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve çalışmaları basın yoluyla kamuoyu ve vatandaşlarla paylaştıklarını dile getiren Çağlayan, ‘Esnaf teşkilatının başkanı olan Beşir Köksal ağabeyimizle sürekli görüşmeler yapıyoruz. Başkanımızın çalışmalarını da yakından takip ediyoruz.Başkanımız genel kurul yaptıktan sonra arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunduk’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sesob Başkanı Beşir Köksal ise, görev yaptığı süre içerisinde esnafa güzel hizmetler de bulunmaya çalıştığını belirterek, ‘Esnaf teşkilatı olarak bir aileyiz. Aile olarak da birlik ve beraberlik içerisinde esnafımıza hizmet etmeye gayret gösterdik. Güzel bir de genel kurul yaptık. Esnaflarımızın başkan ve yöneticilerine genel kurulda göstermiş oldukları teveccühe teşekkür ediyorum. Ayrıca basın camiamıza da ziyaretlerinden dolayı bir kez daha şükranlarımı ifade etmek istiyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER