Gündem

Filede 2´de 2 Yaptı

Filede 2´de 2 Yaptı

Filede 2´de 2 Yaptı
20-01-2014 15:32


RUHİ DEMİR

Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubunda oynanan karşılaşmada Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımı, deplasmanda oynadığı ligin ikinci maçından da galibiyetle dönerek Hatay ekiplerinden Payas Gençlikspor’u 3 – 2 yenmesini bildi.

Çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-2 kazanan Dört Eylül Belediyespor takımı, lig arasını iyi değerlendirerek kadrosuna yeni sporcular transfer ederek kadrosunu yenilemişti.

Geçtiğimiz hafta kendi saha seyircisi önünde lideri güzel oyun ve skorla yenen temsilcimiz Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımı ligde yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Hatay’da oynanan karşılaşmanın setleri 22-25, 15-25, 25-22, 25-21, 9 -15 sonuçlandı.

Müsabakadan sonra konuşan Dört Eylül Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, ‘Maçı kazandığımız için mutluyuz. Sezona 2 maçta 2 galibiyet alarak iyi başlangıç yaptık, oyuncularım puan farkını açtıkları için çok memnunum. Takımımı tekrar kutluyorum sahada göstermiş oldukları özverili gayretlerinden dolayı bütün sporcularıma teşekkür ediyorum güzel mücadele ederek maçı kazanmasını bildiler.’

Zoroğlu ‘sahada güzel bir oyun ortaya koyduk ve maçı kazandık. Biz yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz, inşallah tekrar 1. Lige çıkacağız. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız’ dedi.

Dört Eylül Belediyespor erkek voleybol takımı bu galibiyetle puanını 27’e çıkartırken ligde puan sırlamasında ise dördüncü sırada yer aldı.

Temsilcimiz Sivas Dört Eylül Belediyespor ligin on dördüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Dört Eylül Kapalı Spor Salonunda 25 Ocak 2014 Cumartesi günü Kayserinin ekiplerinden Melikgazi Belediyesporla karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER