Gündem

Yiğido´da Bir Ayrılık Daha

Yiğido´da Bir Ayrılık Daha

Yiğido´da Bir Ayrılık Daha
05-12-2013 17:12


İRFAN ÖZŞEKER

Sezon başı transfer edilen ve beklenen performansı gösteremeyen Peru’lu forvet Hernan Rengifo’nun takımdan ayrılmasından sonra bir ayrılıkta 3 sezondur Sivasspor forması giyen Murat Akça’da yaşandı.

2011/2012 sezonunda Sivasspor’a gelen 38 maçta toplam 2974 dakika Sivasspor forması terleten Murat Akça bu sezon istenilen performansı sergileyemeyince Teknik Direktör Roberto Carlos’un gözüne giremedi.

Dün yapılan antrenmanda takımdan ayrılan iki oyuncu için açıklamada bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Rengifo’nun beklenen performansı sergileyemediğinden, Murat Akça’nın da fazla forma şansı bulamadığından takımdan kendisinin ayrılmak istediğini söyledi. Carlos ‘Her iki arkadaşımız da kulüpte fazla oynama fırsatı bulamıyorlardı. Zaten Hernan Rengifo beklediğimiz performansı veremedi. Ondan beklediğimiz faydayı sağlayamadık. O yüzden Rengifo ile yollarımızı ayırdık. Murat Akça konusunda çok fazla oynamadığı için bir kulüp bulmak istediğini söyledi. Bizde kendisine kolaylık sağladık. İkisine de başarılar diliyoruz’ dedi.

Murat Akça ile iyi bir şekilde ayrıldıklarını ifade eden Teknik Direktör Roberto Carlos ‘Murat Akça artık kadromuzda yer almayacak. Maçlarımız da da, çalışmalarımız da da yer almayacak. Karşılıklı iyi bir şekilde anlaştık. Kendisine teşekkür ettik. Ve kendisine başarılar diliyoruz. Daha yaşayacağı çok fazla şey var çok genç bir arkadaşımız’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER