Gündem

Carlos´a Şok!

Carlos´a Şok!

Carlos´a Şok!
09-10-2013 16:54


İRFAN ÖZŞEKER

Eski Fenerbahçeli Bilica’nın bir motokuryeye cipiyle çarpıp kaçmasıyla ilgili davada karar çıktı. Mahkeme Brezilyalı ile aracın sahibi Roberto Carlos’u 21 bin 300 lira tazminata mahkum etti.

Bir dö­nem Fe­ner­bah­çe’de de for­ma gi­yen Sa­ni­ca Bo­ru Ela­zığs­por’lu fut­bol­cu Fa­bi­o Bi­lica’nın bir mo­to­kur­ye­ye çar­pıp kaç­mak su­çun­dan yar­gı­lan­dı­ğı da­va­da ka­rar çık­tı. Mah­ke­me Bi­li­ca ile ka­za es­na­sın­da kul­lan­dı­ğı ci­pin sa­hi­bi Si­vass­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Ro­ber­to Car­los’u suç­lu bul­du.
HAPİS CEZASI İSTEMİ REDDEDİLDİ 
31 Ocak 2011 ta­ri­hin­de Be­şik­taş’ta mey­da­na ge­len olay­da Bi­li­ca, 2009-10 se­zo­nun­da Fe­ner­bah­çe’de bir­lik­te for­ma giy­dik­le­ri Ro­ber­to Car­los’a ait cip ile Fey­sel Akalp’in yö­ne­ti­min­de­ki mo­to­sik­le­te çar­pıp kaç­mış­tı. Akalp’in ya­ra­lan­dı­ğı ka­zay­la il­gi­li ola­rak Bi­li­ca hak­kın­da ‘Tak­sir­le ya­ra­lan­ma­ya ne­den ol­mak’ su­çun­dan 3 ay ile 1 yıl ara­sın­da ha­pis ce­za­sı ta­lep edil­miş­ti. Ce­za da­va­sı sü­rer­ken İs­tan­bul As­li­ye Hu­kuk Mah­ke­me­si’ne baş­vu­ru­da bu­lu­nan kur­ye Akalp, Bi­li­ca’nın al­kol­lü ola­rak di­rek­si­yon ba­şı­na geç­ti­ği­ni, ne fut­bol­cu­la­rın ne de hemşerisi Aziz Yıl­dı­rım’ın ken­di­si­ni bir kez ol­sun ara­ma­dı­ğı­nı be­lirt­ti. Hem Car­los’tan hem de Bi­li­ca’dan 200 bin li­ra ma­ne­vi, 10 bin li­ra mad­di taz­mi­nat ta­le­bin­de bu­lun­du. İs­tan­bul As­li­ye Hu­kuk Mah­ke­me­si’nde ya­pı­lan ka­rar du­ruş­ma­sın­da Car­los ve Bi­li­ca ku­sur­lu bu­lun­du. Mah­ke­me iki­li­nin bin 300 li­ra mad­di, 20 bin li­ra ma­ne­vi taz­mi­na­tı müş­te­re­ken öde­me­le­ri­ne hük­met­ti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER