Gündem

A2´lerde Yüzler Gülüyor

A2´lerde Yüzler Gülüyor

A2´lerde Yüzler Gülüyor
27-02-2014 15:47

OĞUZHAN SARZEP

A2 ligi final grubunda Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor A2 takımı 1461 Trabzon takımını deplasmanda 2 – 1 yendi.

Trabzon da oynanan karşılaşmada rakibi karşısında temsilcimiz istekli ve iyi oyun ortaya koyarak maçın 4. dakikasında Yakup Yiğit Koç’un attığı golle 1- 0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısı Dört Eylül Belediyespor A2 Takımının 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında ise ev sahibi takım oyuna ağırlığını koyarak maçın 59.dakikasında Mehmet Sağlam’ın attığı golle skoru 1-1 taşıdı.

Konuk ekip temsilcimiz Sivas Dört Eylül Belediyespor maçı bırakmayarak müsabakanın 90 +2. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunu Muhammed Aycan’ın ayağından kazandığı golle maçı 2- 1 kazanmasını bildi.

Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 11e yükseltirken ligde puan cetvelinde dördüncü sırada yer aldı. Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Dört Eylül Belediyespor A2 Takımı Buca,  Elazığspor, Trabzon ve Konya gibi takımları geride bıraktı.

Deplasmanda oynanan iyi oyun sayesinde maçtan galip ayrıldıklarını dile getiren Dört Eylül Belediye spor A2 takımı teknik direktörü Tuncay Doğan elde edilen galibiyetten dolayı sporcularını tebrik etti.

Doğan, ligde 7 maçta elde edilen 11 puanla üst sıralarda kendilerine yer bulduklarını belirterek, ligdeki çıkışlarının ve iyi futbollarının diğer maçlarda da devam edeceğini belirtti.

Dört Eylül Belediyespor A2 Takımı 8. Hafta müsabakasında deplasmanda 03 Mart 2014 Pazartesi saat:13:30′da İzmir ekiplerinden Bucasporla ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER