Gündem

Futbolcular İddialı

Futbolcular İddialı

Futbolcular İddialı
24-10-2013 16:59


SPOR SERVİSİ

Sivasspor da forma giyen futbolculardan Kaptan Kadir Bekmezci, sol bek Ziya Erdal ve kaleci Korcan Çelikay, hedefin 3 puan olduğunu söylediler.

Yiğidoların file bekçisi Korcan Çelikay, sezon başında düzenli bir şekilde oynamayı hedeflediğini, ama ilk 2-3 hafta bunu gerçekleştiremediğini belirtti.

‘HEDEF ÜST SIRALAR’

Kaleci Korcan Çelikay, kendi performansını beğendiğini dile getirerek şunları kaydetti; ‘Daha sonra bana bir fırsat geldi. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdim. Bunun da takıma katkısı oldu. Bu performansım beni de çok mutlu ediyor. Umarım bundan sonra böyle devam eder. Trabzonspor beraberliğinden sonra kendi evimizde 3 puan almamız gerekiyor. Çünkü takım olarak bizim hedefimiz hep üst sıralar. Üst sıralara tırmanmak için bu karşılaşmayı kazanmamız gerekir. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Umarım kazanan oluruz’ dedi.

‘KAYSERİ ERCİYESSPOR’U YENEĞİZ’

Sivasspor’un sol bek oyuncusu Ziya Erdal, Trabzon'a en az 1 puanla dönmek için gittiklerini, ancak oyunlarıyla 3 puanı hak ettiklerini düşündüğünü vurguladı. Ziya Erdal şöyle devam etti; ‘Oyunun her dakikasında oyunu hükmetmeye çalışan bizdik. Kırmızı kart olayına da gelecek olursak. Hakem Fırat Aydınus'un gösterdiği kart doğru. Ben de o pozisyonda sarı kartı hak ettim. Kontra atağı kesmek için yapmış olduğum bir fauldü. Pozisyon sonunda Mustafa Yumlu'nun bana vurduğu bir dirsek var ve kırmızı kartlık bir hareket. Önümüzde Kayseri Erciyesspor karşılaşması var. Sıkıntılı bir durumdalar. Ama iyi takımlar. Karşılaşma kendi sahamızda. Kazanıp daha çok üst sıralarda yer almak istiyoruz’ dedi.

‘İYİ FUTBOLLA KAZANACAĞIZ’

Kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Kadir Bekmezci, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı istediklerini dile getirerek şunları kaydetti; ‘Trabzonspora karşı galibiyeti kaçırdık. Erciyesspor gerçekten kaliteli bir takım. Seyircimizin de desteğiyle iyi futbolla kazanmak istiyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER