Gündem

?En Sevindiğim Goldü?

?En Sevindiğim Goldü?

?En Sevindiğim Goldü?
12-02-2014 18:49


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında kendi evinde Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup eden kırmızı beyazlı ekibin 1 golünü atan tecrübeli futbolcu Burhan Eşer, Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezon başından bu yana Avrupa için mücadele ettiklerini belirten tecrübeli futbolcu; ‘Kupayı da istiyorduk. Ama lig bizim için her şeyden önemli. Bu yüzden hocamız, Fenerbahçe maçını düşünerek bazı arkadaşlarımıza şans vermemişti. Kupaya da havlu atınca, bu maç bizim üst sıralara tutunmamız için bir dönüm noktası haline geldi’ dedi.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını kaydeden Burhan, Teknik Direktör Roberto Carlos’un devre arasındaki konuşmasının çok etkileyici olduğunu belirtip, kritik zaferi şu sözlerle özetledi; Devre arasında Carlos soyunma odasına girdi, ‘Kazanmak istiyorsanız çıkın bunu yapın’ dedi. ‘Evet’ dedik ve başardık. Eskişehir’de haksızlığına uğradığımı düşündüğüm Ersun hocanın takımına gol atmak benim için büyük sevinç’ dedi.

CARLOS; ‘KAZANMAK İSTEYEN VAR MI?’

Breziyalı hocanın devre arasında soyunma odasına girerek ‘Kazanmak isteyen var mı?’ sorusuna çok etkilendiğini vurgulayan Burhan Eşer şunları söyledi; ‘Hocamız soyunma odasına girdi. Rakip 10 kişi kalmasına rağmen iyi oynayamıyorduk. Bize, ‘Bu maçı kazanmak isteyen var mı? Yoksa sonuçtan memnun muyuz?’ dedi. Soru da tam bana denk geldi. ‘Kazanacağız’ dedim. ‘O zaman çıkın ve kazanın’ diye cevap verdi. Bütün takım hep birlikte inandık. Onun vermiş olduğu motivasyonla sahaya çıktık ve iki gol bulduk, istediğimizi aldık.’

‘EN SEVİNDİĞİM GOLDÜ’

Fenerbahçe maçında bu sezonki 7. golünü atan ve kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Burhan Eşer için Fenerbahçe maçı bir anlamda hesap niteliği taşıyordu. Eskişehir’de beraber çalıştığı eski hocası Ersun Yanal’a karşı oynayan 28 yaşındaki Eşer, şunları söyledi: ‘Beni bilen bilir, gol attığımda öyle çok sevinmem. Ama bu maç ve bu gol benim için apayrıydı. Çok mutluyum ve daha fazla gol atacağım’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER