Gündem

?GALİBİYET İSTİYORUZ?

?GALİBİYET İSTİYORUZ?

?GALİBİYET İSTİYORUZ?
28-11-2013 16:07


OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Sivassporlu taraftarlar gazetemiz spor servisine özel açıklamalarda bulundular. Taraftarlar takımını her zaman desteklediklerini belirterek ‘Biz takımımızı her zaman destekliyoruz. Takımımız bu sene çok iyi gidiyor. Hedeflerimiz büyük’ dediler.

Kırmızı beyazlı taraftarlar takımlarının bu seneki durumunu değerlendirdi. Sivasspor’un bu sene çok farklı bir takım olduğunu dile getiren taraftarlar, ‘Takımımız çok iyi bir konumda’ dediler.

‘HOCAMIZ ÇOK MÜTEVAZİ BİRİ’

Teknik Direktör Roberto Carlos ve futbolculardan memnun olduklarını ifade eden taraftarlar şunları kaydetti; ‘Hocamız Roberto Carlos çok iyi ve bilgili bir hoca. Çok mütevazi bir insan. Hep güler yüzlü. Takımımıza bu sene faydası çok oldu. Biz hocamızı seviyoruz. Ve şundan eminiz ki hocamız bizi şampiyon yapacak. Ligde çok iyi gidiyoruz. Geçen hafta Galatasaray maçında haksız yere yenildik. Ama takımımız çok iyi. Her şeyin üstesinden gelir bizim takımımız’ ifadelerini kullandılar.

‘GALİBİYET İSTİYORUZ’

Bugün oynanacak MP. Antalyaspor maçından galibiyet istediklerini belirten taraftarlar; ‘Bugün akşam takımımız bizi coştursun. Biz bugün takımımızdan galibiyet istiyoruz. 3 puan istiyoruz. Antalyaspor’u evimizde yenip puan alalım. Biz buradan tüm taraftarlara sesleniyoruz. Herkes bugün stadyumu doldursun. Takımımıza destek olalım. Çünkü bizim yönetimimiz, hocamız ve oyuncularımız bunları hak ediyorlar. Çok güzel ve yetenekli bir kulübüz. Ve biz inanıyoruz ki ileriki zamanlarda çok güzel şeyler olacak. Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz’ dediler.

 ‘FUTBOLCULARIMIZ ÇOK YETENEKLİ’

Futbolcuların çok yetenekli ve tecrübeli olduklarını söyleyen taraftarlar futbolcuları da çok sevdiklerini belirttiler. Taraftarlar şunları kaydetti; ‘Futbolcularımız çok yetenekli. Hepsi sıcakkanlı futbolcular. Ne zaman antrenmanlara gitsek bizlere karşı her zaman güler yüzlüler. Ve çok yetenekliler. Çok güzel anlaşıyorlar. Biz onlardan da galibiyet istiyoruz her maç için.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER