Gündem

Carlos´tan tam not

Carlos´tan tam not

Carlos´tan tam not
30-07-2013 15:34


KAAN KARAGUŞ

Dünyaca ünlü sol bek Roberto Carlos’un teknik direktörlüğünde Süper Lig’e damga vurmaya hazırlanan Sivasspor’da yüzler gülüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’nın Arnhem kentinden devam eden Yiğidoların her geçen gün iyiye giden performansı, hem teknik heyetin, hem de taraftarın yüzlerini güldürüyor. Teknik Direktör Carlos nezaretinde günü çift idman yaparak geçiren kırmızı-beyazlıların antrenman programlarındaki hırslı ve özverili çalışmaları, takım motivasyonuna her geçen gün birer artı olarak yansıyor. Teknik heyetin sıkı programı sonucunda performanslarının üzerine çıkmayı başaran Yiğidolar, şimdiden Süper Lig’in en çok konuşulan takımları arasında olacağa benziyor.

HAZIRLIK KARNESİ

Hollanda’da geride kalan 16 günlük süre zarfında toplam 4 hazırlık karşılaşmasına çıkan Sivasspor, bu maçlarda bir mağlubiyet, bir beraberlik ve 2 galibiyet alarak taraftarına güven verdi.

İlk hazırlık maçında Hollanda ligi takımlarından Nec Nijmegen’e 2-1 mağlup olan ve ardından De Graafschap’a ile 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, bu duraklama döneminin ardından iyi bir çışış trendi içerisine girdi. 3. hazırlık maçında Go Ahead Eagles’i 2-1’lik skorla geçen Yiğidolar, son maçta Portekiz liginin güçlü takımlarından Belenses FC’yi 1-0’lık skorla yendi. Kamp süresi boyunca oynadığı hazırlık karşılaşmalarında her geçen gün bir adım daha iyiye gitmeyi başaran Sivasspor, bu performansıyla da hem taraftarlardan, hem de teknik heyetten tam not aldı.

CARLOS TAKIMDAN MEMNUN

Takımın Hollanda kampı ve geride kalan 4 hazırlık karşılaşması ile ilgili rapor hazırlayan Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos, öğrencilerinin son durumundan bir hayli memnun.

Önceki gün oynanan Belenses FC karşılaşması sonrasında takımın son durumuna ilişkin Avrupa basınına açıklamalarda bulunan Carlos, Sivasspor’un hedefi olan bir kulüp olduğunu belirterek her işi sıkı tuttuklarını belirtti.

Takımda forma giyen oyuncuların her geçen gün performanslarının üzerine çıkmayı başardığını anlatan Carlos, ilk iki hazırlık karşılaşmasında bir takım sendelemeler yaşadıklarını söyleyerek, futbolcularının yanlışlarını kısa sürede gördüklerini ve çabuk toparlanmasını bildiklerini aktardı. Son iki maçtan ise galibiyetle ayrıldıklarını ancak alınan sonuçların kendisini tatmin etmediğini sözlerine ekleyen Brezilyalı çalıştırıcı; ‘Oynadığımız tüm maçlarda çok daha iyi sonuçlar alabilirdik. Ancak arkadaşlarımız hatalarının farkına biraz geç vardılar ve ne olursa olsun kendilerini toparlamasını bildiler. Bunların kısa süre içerisinde yaşanması gerçekten mutluluk verici. Biz takım olarak çok daha iyi işler başaracak güçteyiz. Şuan takımda bazı oyuncularımızın uyum problemi var. Onu da kısa süre içerisinde aşacağımıza inanıyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER