Gündem

10 Kasım Seçmeleri Yapılacak

10 Kasım Seçmeleri Yapılacak

10 Kasım Seçmeleri Yapılacak
26-10-2013 17:05


OĞUZHAN SARZEP

10 Kasım 2013 günü Ankara'da yapılacak olan 'Atatürk'ü Anma Koşusu' kros yarışmalarına katılacak il takımını seçmek amacıyla 28 Ekim 2013 Pazartesi günü Fuar Alanında saat 10:30'da yarışma yapılacak.

MEB okullarında ve üniversitelerde öğrenim gören sporcuların katılacağı yarışlar; İlköğretim Okulu Küçük Kızlar, İlköğretim Okulu Küçük Erkekler, İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar, İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler, Lise ve Dengi Okullu Genç Kızlar, Lise ve Dengi Okulu Genç Erkekler, Ünv. – Akademi ve Kulübler Bayanlar ve Ün. – Akademi ve Kulüpler Erkekler kategorilerinde düzenlenecek olan seçmeler 1500 – 6000 metre arasında yapılacak.

Küçük kız ve erkeklerde takım adına 4’er sporcu yarışacak. İlk üç sporcunun puanları esas alınacak. Puan eşitliği olması durumunda puana dahil 3. sporcusu önde olan takım öne geçecek.

Yıldızlar, Gençler ve Üniversiteli kız ve erkeklerde takım adına 5’er sporcu yarışacak. İlk dört sporcunun puanları esas alınacak. Puan eşitliği olması durumunda puana dahil 4. sporcusu önde olan takım öne geçecek. Takım sıralamasında; ferdi ilk dört ve takım ilk üçe kupa ve madalya verilecek.

Yarışmalar, Türkiye Atletizm Federasyonu yarışma talimatı ve IAAF kurallarına uygun olarak yapılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER