Gündem

Paşabahçe´de Kış Bir Başka Güzel

Paşabahçe´de Kış Bir Başka Güzel

Paşabahçe´de Kış Bir Başka Güzel
09-12-2013 21:02


OĞUZHAN SARZEP

Kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan ve oldukça geniş bir arazi üzerine kurulu olan Paşafabrikası, karın yağmasıyla birlikte güzelliğe bürünüyor.

Sivas Belediyesi tarafından yaz döneminde yapılan yeni çalışmalarla kapasitesi daha da artan Paşabahçe'de, ailelerin soğuk hava ve kar yağışına rağmen piknik yapmanın zevkini yaşadığı kaydedildi.

Kış aylarının piknik yapılan mekanı haline gelen Paşabahçe'nin, kışa özel manzarasıyla misafirlerini ağırladığı, doğanın büyülü atmosferini dekor olarak kullanan vatandaşların ise açık havada dört mevsim piknik yapma imkanı bulduğu ifade edildi.

Paşabahçe'ye giderek şehrin yoğun ve stresli ortamından uzaklaşan vatandaşların, doğal bir mekanda olmanın keyfini yaşadığı kaydedildi.

Vatandaşlar Paşabahçe’nin, çok güzel bir yer olduğunu ve yaz kış vazgeçilmez bir mekan olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; ‘Paşabahçe gerçekten çok güzel bir yer. Yazı ayrı bir güzel, kışı ayrı bir güzel. Hava soğuk ancak biz havanın soğuk olmasına rağmen gelip mangalımızı yaktık. Fotoğraf çekindik. Burada hatıra fotoğrafı olsun, manzara fotoğrafı olsun çok güzel fotoğraf çekinebilecek yer var. Ayrıca kuğularda var. Onlar da ayrı bir güzellik katıyor. Burayı yapan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimize böyle güzel bir değer kattığı için.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER