Gündem

Antalya Kampı Devam Ediyor

Antalya Kampı Devam Ediyor

Antalya Kampı Devam Ediyor
07-01-2014 15:31


İRFAN ÖZŞEKER

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor’da 2. yarı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

2 Ocak’ta Sivas’ta toplanarak 2. yarı hazırlılarına başlayan Dört Eylül Belediyespor, 2. etap kamp çalışmaları için 4 Ocak’ta Antalya gitti. 4 gündür Antalya’da çalışmalarına devam eden kırmızı mavililer 2. yarının ilk maçı Derince Belediyespor maçına kadar hazırlıklarına Antalya’da devam edecek.

Antalya kampında bir turnuvaya katılacak olan 3. Lig temsilcisi turnuva haricinde bir veya iki tane de hazırlık karşılaşması oynayacak. Bu kapsamda ilk hazırlık karşılaşmasını dün oynamayı planlayan Dört Eylül Belediyespor’da maç iptal oldu.

Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirten Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaeddin Çiçek ‘iyi bir hazırlık dönemi geçirerek ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Burada her şey çok güzel teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Takımımızda arkadaşlık üst seviyede bunu bozmak istemiyoruz bu yüzden de ikinci yarı için transfer düşünmüyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER