Gündem

Kaza Tekrar Yargıya Taşındı --Video

Kaza Tekrar Yargıya Taşındı --Video

Kaza Tekrar  Yargıya Taşındı --Video
25-01-2021 07:00


Oğuzhan SARZEP

Sivas´ta trafik kazalarından sonra mağduriyet yaşayanlar kurdukları dernekle trafik kazası mağdurlarına destek olacak. Dernek 10 yıl önce yaşanan bir kazayı yargıya taşımaya hazırlanıyor.

Trafik ve İş Kazası Mağdurları Dayanışma Derneği Başkanı Emirhan Koçakoğlu, yaptığı açıklamada; ?Derneğimiz kurulalı 3 ay gibi bir süre oldu. Şehrimizdeki basın, dernek, vakıf, sendika ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimizde gerçekten başkanlarımızın teveccühü ile karşılaştık. Bize yaptıkları fikir katkılarından dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Derneğimiz faaliyetlerini sadece Sivas olarak değil 16 ilçesinde yürütmektedir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşadığı zorlu süreçlerde yaptığımız hizmetle onların bu mağduriyetlerini giderilmesi için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Yeni kurulan bir dernek olmamıza rağmen şu ana kadar vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz? dedi.

?Trafik ve İş Kazası Mağdurları Dayanışma Derneği olarak trafik ve iş kazalarını nasıl minimum seviyeye indiririz bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz? diyen Koçakoğlu, ?Her zaman önceliğimiz olarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin en kısa zamanda giderilmesi için mücadele veriyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında yaklaşık 1 ay önce derneğimize başvuran Yıldızeli ilçemizden Muzaffer Eker isimli vatandaşımız 10 yıl önce meydana gelen trafik kazasında oğlunu kaybetmiş ve o dönem alınan karar ile birlikte ciddi bir mağduriyet yaşamıştır. Dernek olarak Muzaffer amcamızın sorununu gidermek için yeniden bir dava süreci başlatmış bulunmaktayız. Bizler, Trafik ve İş Kazası Mağdurları Dayanışma Derneği olarak kamuoyunda danışmanlık merkezi olarak çalışan firmalardan çok farklı hizmet yürütmekteyiz.  Derneğimiz bir hasar danışmanlığı firması değil, mağdur ya da mağdur yakınlarının zor günlerinde yanlarında olarak haklı mücadelesinde birlikte hareket etmektedir. Trafik ve İş Kazası Mağdurları Dayanışma Derneği olarak vatandaşlarımız, mağduriyetlerinin giderilmesi için derneğimizi ziyaret edebilirler? dedi.

Mağdur olduğu iddia edilen Muzaffer Eker ise ?Yıldızeli´ndeki 10 yıl önceki trafik kazasında oğlumu kaybettim. Dava süreci 10 yıl boyunca bitmedi, mağduriyet yaşadım. 1 ay önce bir tanıdık vasıtasıyla dernek ile tanıştım. 1 ay içerisinde mağduriyetimi giderdiler. Allah razı olsun. Benim gibi mağdur olan herkesi derneğe davet ediyorum. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için dernekte var gücüm ile çalışacağım? açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER