Gündem

Genç Yaşta Aday Oldu

Genç Yaşta Aday Oldu

Genç Yaşta Aday Oldu
09-03-2014 16:11


RUHİ DEMİR

30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde özellikle mahallelerde muhtar adaylarında patlama olurken, bazı mahallelerde de genç adayların muhtarlık için yarıştığı gözlendi.

Genç yaşta muhtarlığa aday olduğunu ve doğup büyüdüğü Kılavuz mahallesini çok sevdiğini ifade eden Abdullah Sönmez, gençlerin de bu hizmete talip olduğunu belirterek, muhtar olması halinde güzel çalışmalara imza atacağını söyledi.

8 yıl eczane teknisyenliği ve son 5 yıldır da ticaretle uğraştığını ifade eden Sönmez, kendisi ile birlikte bu hizmete 10 kişinin aday olduğunu dile getirerek tüm adaylara da başarılar diledi.

Kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli iç içe olduklarını dile getiren Sönmez, ‘30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için aday oldum. Diğer adaylardan da çok genç olduğum için bilgi ve tecrübelerimi mahallemde hizmet etmek için kullanmak istiyorum. Mahalle sakinleri ile iyi bir diyalog kurdum. İnşallah seçilirsem, gençlerin daha güzel hizmet edebileceğini de göstereceğim’ dedi

İlginç vaatlerde de bulunan Kılavuz Mahallesi muhtar adayı Abdullah Sönmez, mühür parası almayacağını, her mahalle sakinlerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağını, park ve bahçe bakım ve onarım işlerini takip edeceğini, bütün mahalleliye saygı ve sevgi duyacağını, asfatsız ve kaldırımsız sokak bırakmayacağını, mühür parası almayacağını,adil ve adaletli olacağını, ihtiyaçlı ailelere eşit yardım yapılması için öncülük edeceğini, devlet yardımı almayanların takibinin yapılacağını , mahalle sakinlerinin evrak ve diğer bilgilerini bilgisayarda takip edeceğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER