Spor

LİDER SİVAS´A KONUK OLACAK

LİDER SİVAS´A KONUK OLACAK

LİDER SİVAS´A KONUK OLACAK
06-12-2017 05:00


HAYRULLAH AĞKAŞ

Süper Lig´in son 3 haftasında 3 mağlubiyet alan Demir Grup Sivasspor, ligin 15. haftasında kendi evinde lider Başakşehir´i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda lig sonuncusu Gençlerbirliği´ne konuk olan kırmızı beyazlı ekip, 4-0 mağlup olduğu maçtan eli boş dönmüştü.

Ligin 11. haftasında Konyaspor galibiyetiyle birlikte 5. sıraya yükselen Yiğidolar, sonraki haftalarda oynadığı maçlardan puan alamayınca 10. sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta sonu Osmanlıspor´u 1-0 mağlup eden Başakşehir takımı ise puanını 30´a yükselterek, liderlik koltuğuna oturdu.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Pazar günü Ankara deplasmanından dönen Demir Grup Sivasspor takımı hiç izin yapmadan Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Pazar gününe kadar hazırlıklarını sürdürecek olan Sivasspor takımında antrenmanlar henüz basına açılmadı. Cumartesi gününe kadar antrenmanlarını sürdürmesi beklenen Yiğidolar, Pazar günü saat 16.30´da Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda Başakşehir´i ağırlayacak.

3 KRİTİK HAFTA

Son 3 haftada sıfır puan toplayan Demir Grup Sivasspor takımını önümüzdeki haftalarda 3 kritik maç bekliyor. Bu hafta lider Başakşehir´i konuk edecek kırmızı beyazlı ekip, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Alanyaspor´a konuk olacak. Sivasspor, ilk yarının son mücadelesinde ise kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

/resimler/2017-12/5/1757333942065.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER