Gündem

Esnaf MHP´yi Bekliyor

Esnaf MHP´yi Bekliyor

Esnaf MHP´yi Bekliyor
24-01-2014 17:26


RUHİ DEMİR

Yerel Seçim öncesi MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr.Kürşad Ergün gezi ve çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Ergün esnaf ziyaretleri, dernek ziyaretleri, ev toplantıları TV Programları derken yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında şehrimizde Selçuk İşhanı, Bölge Esnafı ve Emekliler Derneğinizi ziyaret eden ERGÜN Sivas’ın Çehresini değiştirecek, İşsizliğe Son verecek projelerini halka anlattı ve destek istedi.

Kahvehanelere giren Ergün burada ‘işimiz yok gücümüz yok başkanım ne yapalım, çocuklarımızın, eşimizin yüzüne bakamıyoruz bizde akşamı burada ediyoruz’ diyen vatandaşın feryadı karşısında ‘İnşallah göreve geldiğimiz ilk 1 yıl içerisinde en az 2 Bin kişiye istihdam sağlayacağız. Projelerimiz hazır ekibimiz deneyimli. Yetki aldığımızda inşallah Sivas Göç veren değil Göç alan bir şehir olacak, İşsizlikten bunalıma giren insanların yaşadığı bir şehir değil, Üreten Mutlu insanların yaşadığı bir Sivas olacak’ dedi.

EMEKLİLER DERNEĞİ UNUTULMADI

Çalışmalar kapsamında Emekliler derneğini ziyaret eden ERGÜN ‘Emeklilerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Sivas’ta Emeklilerimiz içinde projelerimiz hazır. Örneğin Emeklilerimizin toprakla buluşabilecekleri, üretime katkı sunabilecekleri ve vakitlerini hoşça geçirebilecekleri doğa ile başbaşa ‘Hoby Bahçeleri’ yapacağız’ dedi.

Ayrıca ‘yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın temizlik bakım gibi ihtiyaçları Belediyemiz ekipleri tarafından karşılanacak. Düzenli ziyaret edilerek ilaçları, ev temizlikleri hatta gerekiyorsa yemekleri dahi yapılacak. Yıllarca emek vermiş insanımıza yaşı ilerledikten sonra gerekli tüm desteği sağlayacağız’ diyen Ergün’e Emeklilerden büyük destek geldi.

Emeklilerimiz ‘Bizler yaşlı insanlarız bu saatten sonra biraz ilgi alakayı hakkediyoruz, Sizler bizler için düşünmüş proje üretmişsiniz. İlk kez bizi düşünen bizim için fikir üreten, bizlere sahip çıkacağını vadeden bir Başkan adayımız var. İnşallah kazanırsınız’ dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER