Gündem

Sivas ve Sivasspor Dünya Kupasında

Sivas ve Sivasspor Dünya Kupasında

Sivas ve Sivasspor Dünya Kupasında
17-06-2014 17:21


İRFAN ÖZŞEKER / ÖZEL HABER

12 Haziran’da Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve tüm dünyanın heyecanla ekranlara kilitlendiği Dünya Kupası'nda yorumculuk yapan Brezilya’nın efsane ismi ve Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos her fırsatta Sivas ve Sivasspor’dan bahsediyor.

İlk teknik direktörlük kariyerinde Sivasspor ile başarılı bir sezon geçiren Roberto Carlos, sezonun bitmesinin ardından ülkesinde başlayan Dünya Kupası maçlarında yorumculuk yapıyor. Ülkesi Brezilya’da yayın yapan Globo TV’de Dünya Kupası maçlarını yorumlayan başarılı teknik adam televizyonda her fırsatta Sivas ve Sivasspor’dan söz ediyor.

Sivas ve Sivasspor’un gönüllü turizm elçisi olan Roberto Carlos, bu sayede Sivasspor’un da reklamını yapmış oluyor.

SİVASLILARIN GÖNLÜNE TAHT KURDU

Sivas’a geldiği günden beri sempatik davranışları ve mütevazi kişiliği ile tüm Sivaslıların günlünde taht kuran Brezilyalı efsane, Sivas’tan kilometrelerce uzakta olmasına rağmen dünya kupasında yaptığı bu hareketle de bir kez daha Sivaslıların gönlündeki yerini perçinledi.

Sivas’ın gönüllü turizm elçisi olan Carlos, Sivas ve Sivasspor’un dünyada tanıtılmasına büyük bir katkı sağlıyor. Yaptığı yorumlarda Sivas’tan ve Sivasspor’dan çok iyi bir şekilde bahseden başarılı teknik direktör Sivas’a da birçok turist çekeceğe benziyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER