Gündem

?Kazanmaya Alıştık?

?Kazanmaya Alıştık?

?Kazanmaya Alıştık?
18-11-2013 15:44


OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor, hafta sonu konuk olacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleşen idman 1,5 saat sürdü.

Gerçekleşen idman öncesi açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Kadir Bekmezci, ‘Galatasaray’a karşı neler yapacağımızı biliyoruz’ dedi.

‘GALATASARAY MAÇINA İYİ HAZIRLANIYORUZ’

Kaptan Bekmezci, Galatasaray maçının güzel bir maç olacağını ifade ederek şunları söyledi; ‘Bu hafta Galatasaray maçımız var. Gerçekten zor bir maç bekliyor bizi. Ama bizde maça göre iyi hazırlıklar yapıyoruz. Maça çok iyi hazırlandık. Galatasaray’a karşı neler yapacağımızı biliyoruz. Güzel bir gidişatımız var. Bu güzel gidişatımızı Galatasaray maçı ile devam ettirmek istiyoruz. Yani çok güzel bir maç olacak orada. Bizde iyi oynayıp puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz’ dedi.

‘KAZANMAYA ALIŞTIK’

Galatasaray ile puanlarını karşılaştıran Bekmezci, ‘Biz Galatasaray’dan üstteyiz. Galatasaray’ın bizim üstümüze çıkmamasını istiyoruz’ dedi.

Bekmezci şöyle devam etti; ‘Puan durumuna baktığımız zaman Galatasaray ile 2 puan var aramızda. Biz Galatasaray’dan üstteyiz. Galatasaray’ın bizim üstümüze çıkmamasını istiyoruz. O yüzden Galatasaray maçından 1 puan bile alsak güzel bir sonuç. Ama biz kazanmaya alıştık. İnşallah biz orada güzel oynayıp kazanırız ve 3 puan alırız’ ifadelerini kullandı.

İDMAN

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen idman, Roberto Carlos’un futbolcularla kısa toplantısı ile başladı. Top kapma çalışması, pas çalışması ile devam eden idman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

İdmana milli takımlarında olan Cihan Özkara, Aydın Karabulut ve Rafik Djebbour katılmadı. Yiğidoların file bekçilerinden Nihat Şahin A2 maçında olduğu için idmana katılmazken Abdurrahman Dereli’de sakatlığından dolayı idmana çıkmadı. John Utaka ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER