Gündem

İlk Mağlubiyetini Tattırdı

İlk Mağlubiyetini Tattırdı

İlk Mağlubiyetini Tattırdı
13-01-2014 16:24


İRFAN ÖZŞEKER

Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubunda oynanan karşılaşmada Sivas Dört Eylül Belediyespor voleybol takımı, namaglup grup lideri Şahinbey Belediye Gençlik Spor’u ağırladı.

Çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-2 kazanan Dört Eylül Belediyespor, hem ilk devrenin rövanşını almış oldu hem de Şahinbey Belediyesi’ne ilk yenilgiyi tattırmış oldu.

Dört Eylül kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın setleri 22-25, 25-23, 25-22, 24-26, 15-12 sonuçlandı.

Müsabakandan sonra konuşan Dört Eylül Belediye Antrenörü Levent Zoroğlu, ‘Maçı kazandığımız için mutluyuz. Artık gurubumuzda namaglup takım kalmadı. Sezon başından beri yaşadığımız sakatlıklar ve takımdan ayrılan arkadaşlar olduğundan dolayı oyunumuzu sahaya yansıtamıyorduk. Yeni transferlerimizin katkısı ile daha da güçlendik. Geçen sene düştüğümüz lige tekrar çıkmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Bizi bu maçta yalnız  bırakmayan seyircilerimize ve yöneticilerimize ve tabiî ki oyuncularımıza teşekkür ederiz. Çünkü onlarda en az bizim kadar lige çıkmayı istiyorlar. Ayrıca Şahinbey Belediye takımına da verdiği güzel mücadeleden dolayı tebrik eder bu maçtan sonraki mücadelelerinde başarılar dileriz’ dedi.

Diğer yandan voleybol takımı bu galibiyetle puanını 25’e çıkartırken ligde puan sırlamasında ise dördüncü sırada yer aldı.

Temsilcimiz Sivas Dört Eylül Belediyespor ligin on üçüncü haftasında deplasmanda 18 Ocak 2014 Cumartesi günü Hatay’ın ekiplerinden Payas Belediye sporla karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER