Gündem

Gişe Var Memur Yok

Gişe Var Memur Yok

Gişe Var Memur Yok
01-01-2014 16:36


RUHİ DEMİR

Merkez binada gişelerde memur olmayışı ve çalışan 5 gişenin de vatandaşların taleplerine cevap verememesi vatandaşın saatlerde beklemesine neden oluyor.

Yetkililer,12 gişeden 5 gişenin çalışmasını, memurların emekliye ayrılmasına veya izinli olmasına bağlarken, vatandaşlar ise PTT gibi kurumsal bir kuruluşunun bu tür bahanelerin arkasına sığınmasına anlam veremediklerin dile getiriyor.

MEMUR YOK NE DEMEK?

PTT Merkez binasında bulunan 12 gişeden 5 inin çalışması ve 7 gişenin kapalı olmasıyla ilgili olarak kendilerine memur olmadığının söylendiğini dile getiren il sakinleri ? PTT gibi büyük bir kuruluşun bu tür bahanelerin arkasına sığınmasına gerek yok. Gişe memurlarının izinli olması veya emekliye ayrılmasının ardından meydana gelebilecek olan sıkıntılarla ilgili çözümler alınmalıydı.10 kişilik bir sıra için 2 saat beklenir mi? Yetkili müdür soruyoruz, izinli diyorlar, yerine bakan şubelerde, memurlar ise kimisi emekli, kimisi izinli. Böyle bir anlayışla hizmet verilebilir mi? Memur emekli veya izine ayrıldıysa yerine mutlaka biri verilmeli. Gişelerde memur yokluğunun bahanesi bu olmamalı. Saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarda kuyrukların ortadan kalktığını söyleyenler gelsinler PTT merkez şubesindeki durumu görsünler.?şeklinde sitemlerini dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER