Gündem

Devre Arası Transfer Yok

Devre Arası Transfer Yok

Devre Arası Transfer Yok
01-01-2014 15:01


İRFAN ÖZŞEKER

İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmak düşüncesinde olduklarını belirten Teknik Direktör Alaeddin Çiçek, İkinci etap Antalya kampında teknik ve taktik çalışmalar yapacaklarını söyledi. Takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğunu belirten Çiçek, devre arası transfer yapma düşüncesinden olmadıklarını ifade etti.

?Benim oyuncularım transfer edeceğim oyunculardan daha değerli diyen Çiçek, ?Bizim sporcularımıza çok talip var. Bize gelmek isteyen çok oyuncu var. Çok sıcak bakmıyoruz. Kadromuz zaten istediğimiz amaca ulaşabilecek düzeyde. Gittikçede gelişen genç oyunculardan kurulu bir takımız? dedi.

Sezon başında planlanan performansın üzerinde bir başarı yakaladıklarını ve böylece Türkiye´de dikkat çeken bir kulüp haline geldiklerini belirten Çiçek, ?Kendi grubumuzdan, bir üst gruptan hatta milli takım düzeyinde oyuncularımızı, sporcularımızın takip ediliyor olması ve dikkat çekmiş olması Dört Eylül Belediye spor adına, Sivas adına, bizler adına sevindirici ve gurur verici bir olaydır? dedi.

Takımdaki sporcuların daha iyi koşullarda oynamalarını istediklerini belirten Çiçek, ?Bu taleplerin hepsi bizim için sevindirici ve bize gurur veriyor ama çok üst düzey teklifler gelmediği sürece hiç bir oyuncu kardeşimizi bırakma taraftarı değiliz. Biz yılsonuna kadar bu kadroyu taşıma niyetindeyiz. Sivas Dört Eylül Belediyespor´dan çok değerli oyuncularının, daha üst liglerde oynuyor olması ve başarılı bir performans sergiliyor olması bizim için hedef olabilir. Milli takım hocalarının bile bu takımı izler noktaya gelmiş olması sevindiricidir. Oyuncularımıza çok sayıda takımın talip olması sevindirici gurur vericidir. Ama biz henüz işimizi daha bitirmedik. Oyuncularımızı biraz daha geliştirerek çok daha çarpıcı bir noktaya ve takım haline gelmek istiyoruz? dedi.

Hazırlık kampını iyi değerlendirip ligin ikinci yarsına Derince Belediyespor maçını kazanarak başlamak istediklerini belirten Alaeddin Çiçek, ?Takımımıza yılbaşı nedeniyle bir iki gün dinlenmeleri ve hem de aileleriyle olmaları için izin verdik. Takımımız 02 Ocak 2014 Perşembe günü öğleden sonra Sivas´ta kendi tesislerimizde toplanacağız. Bir kaç gün daha Sivas´ta çalışmalarımıza devem ettikten sonra 04 Ocak 2014 Cumartesi günü hava yoluyla Antalya ya kamp için gideceğiz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER